Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 20, 2012 19:37 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Ja tez mocno trzymamy...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 20, 2012 19:40 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

zerkn,e potem na Wasz wątek

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob kwi 21, 2012 8:56 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Dzisiaj macie transfuzję?trzymajcie się dziewczyny mocno..ciagle myśle o Was,Grochu spadł na drugi plan :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 21, 2012 13:55 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

BOZENAZWISNIEWA pisze:Dzisiaj macie transfuzję?trzymajcie się dziewczyny mocno..ciagle myśle o Was,Grochu spadł na drugi plan :oops:

No byla transfuzja i to w samą porę. Zalamanie przyszło by wieczorem lub jutro. temperatura schodziła juz poniżej 38

Paloma ma fatalne wyniki - hematokryt-o,14
erytrocyty coś 2 z kawalkiem , białko 41, albuminy 17 czy 19.

Jest maleńka, mikroskopijna szansa że ta transfuzja da możliwośc postawienia Palomy na nogi, może na jakiś czas. Teraz temperatura się sama ustabilizowała na 39 st, nadal nie je ale ja dokarmiam,

Jeszcze trzyma się życia choć te dzisiejsze wycieczki po zakorkowanej Warszawie zmęczyły ją bardzo.
Dostaje nadal tez sam pakiet leków i płynów. Kupka jest ok.

Jestem też zmęczona. Najbardziej tą świadomością, że to na 99 procent może się nie udać. Dziewczyna jest tak malutka i słodka.

asia2

Post » Sob kwi 21, 2012 13:57 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Asiu, Palomko mocno Was przytulam :1luvu:
Wiem,że niej ci łatwo. Ale trzymaj się.Obie się trzymajcie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob kwi 21, 2012 13:57 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

asia2 - trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i ciągle podczytuję po cichu.
Palomko, skarbie z pięknymi dużymi oczami... daj radę, takie piękne słońce, potrzebujemy Ciebie tutaj....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 21, 2012 14:02 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Teraz umęczona śpi na parapecie i łapie słoneczko przez szybę. A ja korzystam z chwili by zajrzeć do Was i troche ponarzekać. Dzięki że jesteście.
Marzenia11 cieszę się, ze się odezwałaś :D
Dziś chyba byłam w tym samym czasie w lecznicy co Sol. Ona nie miala szans. Bardzo była chora

asia2

Post » Sob kwi 21, 2012 14:04 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Tak, Sol odeszla...
A Ada miala miec wolna sobotę :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob kwi 21, 2012 14:19 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 21, 2012 14:32 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Marzenia11 pisze:Tak, Sol odeszla...

będzie miała też niewolną niedzielę :D jutro też będę w lecznicy na minutkę

asia2

Post » Sob kwi 21, 2012 14:34 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

asia2 pisze:
Marzenia11 pisze:Tak, Sol odeszla...

będzie miała też niewolną niedzielę :D jutro też będę w lecznicy na minutkę

umowiła się z Tobą? Co za kobieta... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob kwi 21, 2012 20:20 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Asiu, Palomko, ja też bardzo mocno kciuki trzymam :ok: :ok: :ok: Oby się udało, oby Palomka pokonała choróbsko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 21, 2012 20:58 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Paloma zrobiła kilka godzin temu strasznie brzydką kupke. Ale tylko raz. Dałam jej smecte i nadal karmie convem. Oczy malutkiej zjadłyby coś ale buziaczek nie chce się otwierac.
tak się boję żeby nie było gorzej.
Temperatura tak kombinuje trochę. Dogrzewam ją delikatnie żeby za bardzo nie spadła. Udaje się nam ok. 38 utrzymać więc jest dobrze. Teraz jakby troszkę się ożywiła. Wstała pochodziła, poocierała się pysiem po transporterkach, pomruczała głaskana. Nóżki jej się uginają w kosteczkach taka jest słaba. Wymienili z Grochem spojrzenia. Groszek traktuje ją trochę jak dziwadełko co to nie pobiega nie poskacze...
Zachęca ja do zabawy, gada do niej, tupta w miejscu robiąc z siebie błazna. Niestety Paloma patrzy się tylko a to i tak wiele.
Jutro znowu Virbagen ale tak się boję że ta noc może byc przełomowa. Bedą ją dogrzewać , tulić , gadać do niej. Może damy radę.

asia2

Post » Sob kwi 21, 2012 21:02 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

wiadomo jak jest, ale trzeba mieć nadzieję i walczyć dopóki kocinka chce.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
wieczorem też jestem...

Marzenia11

Post » Sob kwi 21, 2012 21:08 Re: Groszek FeLV+ i Paloma FIP i FeLV+walczymy od str 35

Palomka, trzymaj się Skarbie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]