_namida_ pisze:Trwa walka o materacyk. Najpierw położyła się Gruba, ale nieopatrznie wstała na chwilę udając się w stronę miski i materacyk przejął Ryfon. Teraz Gruba siedzi pod parapetem i czeka. Aż się zwolni. Legowisko ze środka parapetu poszło w zapomnienie.
jej siostra pisze:_namida_ pisze:Trwa walka o materacyk. Najpierw położyła się Gruba, ale nieopatrznie wstała na chwilę udając się w stronę miski i materacyk przejął Ryfon. Teraz Gruba siedzi pod parapetem i czeka. Aż się zwolni. Legowisko ze środka parapetu poszło w zapomnienie.
czyli musisz nabyć drugi
_namida_ pisze:Ryfon zszedł do miski, Gruba przejęła. Nie mogę im i sobie odebrać tej zabawy, wtedy będą po prostu leżeć
Są, napiszę które, gdy wrócę do domuannakreft pisze:czy są jeszcze jakieś podpupniczki ?

Słuszny kierunek - respektowanie potrzeb Pana Kota :]mimcia pisze:właśnie poszłam porozmawiać z moim plamką,czy mu kupić jeden i położyć na tarasie,żeby miał się na czym położyć jak będzie wracał z nocnych wojaży zanim wstanę i mu otworzę drzwi,ale tylko głaskany się odsunął i dał mi do zrozumienia,żebym mu dała spać. a więc jeszcze się zastanowię,czy mu go kupię i czy będzie miał w takim razie niespodziankę.
mi
podpupniczki
:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości