Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paw pisze:a ja dziś słuchałam opowieści i obserwowałam jak z Mistera Bezika wychodzi Monster Bezikjak się tu przestanę odzywać to znaczy że nas wszystkich już pożarł wraz z sąsiadami i całym blokiem oraz okolicą
![]()
![]()
jotpeg mówi że niezły cholera musiał z niego być w młodości
mahob pisze:paw pisze:a ja dziś słuchałam opowieści i obserwowałam jak z Mistera Bezika wychodzi Monster Bezikjak się tu przestanę odzywać to znaczy że nas wszystkich już pożarł wraz z sąsiadami i całym blokiem oraz okolicą
![]()
![]()
jotpeg mówi że niezły cholera musiał z niego być w młodości
Bezik? Nie do wiary... Co zrobił?
paw pisze:Domek nas odwiedził, Dyzia mało widział (siedział w szafie) , ale rozumie sytuację, chce go wziąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja oceniam bardzo pozytywnie, już miał koty (co prawda wychodzące) teraz ma 2 psy, jednego ze schroniska, ogródek.
o poprzednim piesku powiedział że "odszedł" więc zaplusował dodatkowo
właściwie teraz tylko kwestia uzgodnienia transportu (tak, wiem że wiślacki ma zajęcia) i akceptacji Domku przez kierownictwo
w każdym razie ja zaczynam pakować plecaczek
paw pisze:Domek nas odwiedził, Dyzia mało widział (siedział w szafie) , ale rozumie sytuację, chce go wziąć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja oceniam bardzo pozytywnie, już miał koty (co prawda wychodzące) teraz ma 2 psy, jednego ze schroniska, ogródek.
o poprzednim piesku powiedział że "odszedł" więc zaplusował dodatkowo
właściwie teraz tylko kwestia uzgodnienia transportu (tak, wiem że wiślacki ma zajęcia) i akceptacji Domku przez kierownictwo
w każdym razie ja zaczynam pakować plecaczek
mój Bambaryła ....
i zaczynają mną targać sprzeczne uczucia....
jej siostra pisze:paw przyjdzie na obiad, to dokładniej napisze. Z tego, co wiem, domek z ogrodem, Dionizy nie jest planowany jako wychodzący. Zresztą on lubi stale być obok człowieka, coraz bardziej się mizia.
Tweety pisze:jej siostra pisze:paw przyjdzie na obiad, to dokładniej napisze. Z tego, co wiem, domek z ogrodem, Dionizy nie jest planowany jako wychodzący. Zresztą on lubi stale być obok człowieka, coraz bardziej się mizia.
to czekam na opis sytuacyjny
jej siostra pisze:Dionizy pojechał i został
dobry domek, a ja się poryczałam jak głupia po niecałych dwóch tygodniach tymczasowania
zdecydowanie nie nadaję się na dt
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 411 gości