MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 21, 2012 10:28 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

A ja przed chwilką musiałam wyjść z domu i szukałam odruchowo Maniusia aby go zamknąć w pokoju aby mi nie zwiał na klatkę a potem na dwór :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 21, 2012 10:45 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Justynko, nie martw się! :* :) Jest spokojny, je, śpi, troszkę się pobawił. :) Słuchaj, ten transporterek co mu kupiłam jest dużo za duży. Chcesz go może? Jak nie to wymienię w sklepie. Ale może duży Ci się przyda. To jest sklepowy rozmiar 2.

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Sob kwi 21, 2012 10:51 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Justynko, nie martw się! :* :) Jest spokojny, je, śpi, troszkę się pobawił. :) Słuchaj, ten transporterek co mu kupiłam jest dużo za duży. Chcesz go może? Jak nie to wymienię w sklepie. Ale może duży Ci się przyda. To jest sklepowy rozmiar 2.

Wiem że Maniuś trafił do najlepszego domku z możliwych :1luvu: i wiem że warto było być tak wybrednym :mrgreen:

Oczywiście że transporter sie przyda, ja nie raz to i po 6 kotów do weta wożę a jak jest duży transporter to i dwa do jednego sie mieszczą jak nie sa za duże :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob kwi 21, 2012 11:14 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

No to super. :) Bo i pies się zmieści.

Zjadł kurczaka i śpi. :)

Obrazek

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 13:29 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Wyspany, spokojny, zjadł troszkę pieczonych chrząstek z kurczaka (wolę piec, mniej składników tracą niż w gotowaniu i są bardziej kleiste), pobawił się :) i piórkiem, i kocimiętką i poskakał trochę po łóżku, i zrobił pięknego kupala :roll: i siku. :) :mrgreen: :piwa:

Więc wszystko dobrze. :) Siedzi teraz przy otwartym oknie i ogląda ludzi na dole.

A jakie baranki strzela! :lol: i po rękach liże jak się polisie drapie :* :1luvu:

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 13:33 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Wyspany, spokojny, zjadł troszkę pieczonych chrząstek z kurczaka (wolę piec, mniej składników tracą niż w gotowaniu i są bardziej kleiste), pobawił się :) i piórkiem, i kocimiętką i poskakał trochę po łóżku, i zrobił pięknego kupala :roll: i siku. :) :mrgreen: :piwa:

Więc wszystko dobrze. :) Siedzi teraz przy otwartym oknie i ogląda ludzi na dole.

A jakie baranki strzela! :lol: i po rękach liże jak się polisie drapie :* :1luvu:

No faktycznie pieczone sa lepsze, a ja nie mam piekarnika i muszę gotować :|
Jak ja sie ciesze że Maniuś sie tak szybko aklimatyzuje :1luvu:
/no te jego baranki powalają i te spojrzenie , prawda :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob kwi 21, 2012 13:41 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Ale mi się gęba cieszy :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 21, 2012 14:11 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Fantastyczne wieści :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Maniusiu, wyczekałeś się długo na ten domek, ale warto było, prawda? :D Cieszę się bardzo, że aklimatyzacja przebiega tak fantastycznie :D :ok: Super :D :D :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 21, 2012 14:55 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Wyspany, spokojny, zjadł troszkę pieczonych chrząstek z kurczaka (wolę piec, mniej składników tracą niż w gotowaniu i są bardziej kleiste), pobawił się :) i piórkiem, i kocimiętką i poskakał trochę po łóżku, i zrobił pięknego kupala :roll: i siku. :) :mrgreen: :piwa:

czesc, ziomalu :) ja prawie nie spalam w nocy z tych nerwow, ciagle myslalam, zebyscie tylko cali i zdrowi dojechali do W-wy. :) Widze, ze Ci sie podoba w nowym domku :) To dobrze, bo czasem sie zdarza, ze czlowiek wysyla kota do-zdaniem czlowieka-naprawde swietnego domku, no wrecz ideal-a kotu sie nie podoba. Ale jak kot zadowolony to to jest najwazniejsze :)

Z tym lizaniem po rekach to on tak ma, za kazde mizianie pysia, drapanie pod brodka.... :1luvu:
W zeszlym roku latem gdy mialam nieco spocone nogi (w jednych sandalach tak mi sie poca), to Manius mnie lizal po pietach. Fajnie mnie laskotal tym swoim szorstkim jezyczkiem :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 21, 2012 15:24 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

o_O Mam taki pluszowo-polarowy koc i Maniuś zaczął sie do niego jak mały kociak łasić. Miętosić i nosem tulić jak do maminego brzucha. Tarza się z kotalikami po podłodze. :)

coś mu się śniło, bo łapkami przebierał i świergolił przez sen. :) ale potężny jest niesamowicie. :)

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 15:30 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

moze snilo mu sie, ze wraca do Tychow...
A kocyk czym pachnie? Nie przypadkiem kocimietka lub waleriana? :D

No coz... jest grubiutki nieco, ale przede wszystkim ma masywna budowe ciala, jest duzym kotem, postawnym, dobrze zbudowanym :) Prawdziwy facet musi miec troszke cialka :) :mrgreen:

Kociara82

Post » Sob kwi 21, 2012 15:42 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Pod tym ostatnim zdaniem podpisuję się obiema rękami :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob kwi 21, 2012 15:57 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Maniusiowy brzuszek lepszy niż 100 poduszek! :*

Maniuś, pokaż Teosiowi jak ma się zachowywać. :)

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 16:04 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

oj zebys wiedziala ze tak :D

Kociara82

Post » Sob kwi 21, 2012 16:24 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Maniuś porwał na strzępy papierową torbę, mówię do niego:
Maniuś, na litość boską!
Padł na ziemię na plecy, wystawił brzuszek i zrobił minę:
Nabroiłem, ale i tak jestem słodki... Masuj! :ryk: :ryk: :ryk:

Koleżanka mi podesłała filmik: