MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 21, 2012 5:19 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Jak nocka minela?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob kwi 21, 2012 6:16 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Wczoraj padłam spać :oops: Ale dzisiaj pierwsze, co zrobiłam, to weszłam na miau :wink: Cieszę się bardzo, że Maniuś nie jest zestresowany :D Jak się Wam spało?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 21, 2012 6:26 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

I ja wpadłam na wątek,by przywitać się z nowym domkiem Maniusia :D
Koteńku wreszcie masz własny,tak długo wyczekiwany domek!
Bądź szczęśliwy koteńku-juz na zawsze!-taki jesteś podobny do mojego Ptysieńka-i ty i on to takie słodkie miziaczki!!!!

Kasieńko-banerek odepnij :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob kwi 21, 2012 6:28 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

kropkaXL pisze:Kasieńko-banerek odepnij :lol:

Się robi Kasiulek :D Z tych emocji zapomniałam :oops:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 21, 2012 6:31 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Wcale Ci się nie dziwię kochana!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob kwi 21, 2012 6:57 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Doberek. Ciekawe jak ranek się rozpoczął?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob kwi 21, 2012 7:43 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Pewnie Zaneta22 się nie odzywa bo praca dworzanki króla to nie taka łatwa i szybka sprawa- to cały etat... wiem bo pracuję u dwóch królewiczów z rodu czarno-białych. :ryk: Najpierw wymasować brzuszki po wstaniu, posprzątać niedobrą i śmierdzącą kuwetę, cały żwirek rozsypany po mieszkaniu i wbijający się w różowe łapki, potem daj kobieto jeść bo jesteśmy głodne, potem pobawmy się, potem utul nas do snu itd aż do wieczora.
Mam nadzieję że noc minęła spokojnie :roll:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Sob kwi 21, 2012 7:45 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Zanetko bardzo i to bardzo dziękuje że dałaś Maniusiowy dom , dom marzeń , o takim domu to można wręcz tylko marzyć ale cuda się zdarzają i tu mamy namacalny na to dowód, Bardzo dziękuje że dałaś mu królewskie życie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak tam nocka minęła :lol:

Bardzo dziękuje wszystkim którzy przez te prawie dwa lata pomagali nam , pomagali finansowo aby było na papu i na leczenie, aby zawszy miał to co potrzebował , bardzo dziękuje za ogłaszanie Maniusia, za podnoszenie wątku , dziękuje za odwiedzinki które Maniuś tak lubi , dziękuje za wszystko :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 21, 2012 7:45 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Del pisze:Pewnie Zaneta22 się nie odzywa bo praca dworzanki króla to nie taka łatwa i szybka sprawa- to cały etat... wiem bo pracuję u dwóch królewiczów z rodu czarno-białych. :ryk: Najpierw wymasować brzuszki po wstaniu, posprzątać niedobrą i śmierdzącą kuwetę, cały żwirek rozsypany po mieszkaniu i wbijający się w różowe łapki, potem daj kobieto jeść bo jesteśmy głodne, potem pobawmy się, potem utul nas do snu itd aż do wieczora.
Mam nadzieję że noc minęła spokojnie :roll:

Toż to służba :mrgreen: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 21, 2012 7:46 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Cześć Maniusiu :) Jak się miewasz?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 21, 2012 7:48 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Zaglądam co u Maniusia i lecę do pracki :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 21, 2012 8:59 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Jesteśmy! :) Maniuś wyspacerował się do 2:40 i potem położył ze mną pod kołdrę i poszedł spać. Wstał ok. 8:00, napił się wody, dałam mu pół saszetki RC Sensitive, na deser parę chrupek Sanabell pochodził po szafie i znów się położył. O 9:00 znudziło mu się leżenie więc zrobił mi masaż. Wymasował mnie, potem wyprzytulał, potem zażądał masowania leżąc na plechach. Pomachałam mu koralikami, popacał je, powodził wzrokiem, parę razy skoczył.

Znów coś pojadł. Ma koce i legowiska wszędzie, na szafie, w wielkim kartonowym pudle (otwór musiałam powiększyć :roll: ), na dwóch parapetach. :)

Leży teraz na parapecie i grzeje poopę na słońcu. :)
Obrazek
Jest zaspany jakby strefę czasową zmienił. :) Idę na dół do sklepu na 5 minut po świeże mięsko. :*

Tylko siku jeszcze nie robił. :( Pokazałam mu kuwetkę, parę razy wszedł, ale nic. :(

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Sob kwi 21, 2012 9:41 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

No co ja mogę powiedzieć-Maniek ty szczęściarzu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob kwi 21, 2012 9:56 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Maniek Ty farciarzu :mrgreen: Na taki domek warto było tyle czekać, Ty to dobrze wiedziałeś 8)

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Sob kwi 21, 2012 10:15 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Manius jest niesamowity! :1luvu:

Witajcie :)

No tyle kg milosci co sie Zanecie trafilo... szczesciara!

Zanetko, wlasnie zjadlam w ramach sniadania ciasteczka - jesli Maniusia rozpieszczasz podobnymi smakolykami, to mu zazdroszcze ;)
Pysznosci!!! Dawaj przepis od razu, narobie dzis na 2 dni ;)

Maniusiu, duzo milosci i szczescia bedziesz miauuu w nowym domu!!!!!! :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]