Ave pisze:Marcepan pisze:Ave pisze:Kopię przyjętego zgłoszenia na wystawę należy przesłać niezwłocznie na adres Anna Wilczek cattusdelux@op.pl
![]()
![]()
są wszystkie 3

oraz dziękuję:

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ave pisze:Marcepan pisze:Ave pisze:Kopię przyjętego zgłoszenia na wystawę należy przesłać niezwłocznie na adres Anna Wilczek cattusdelux@op.pl
![]()
![]()
są wszystkie 3
Roulett pisze:Takie pytanie techniczne: Czy to ta hala targów, która jest za tą główną od al. Politechniki? Taka cała w szkle, obok lodowiska krytego?
Wystawa psów odbywa się w innej części miasta.
NIE ODBYWA SIĘ W TYM CZASIE WYSTAWA PTAKÓW.
ba$ia pisze:Wspaniale się zapowiada...miałam mocny plan przyjechać w tym roku do Łodzi, ale cóż, ma Arya kochana o tym nie wiedziała i...6 maja będzie rodzić![]()
...więc do zobaczenia za rok![]()
Trzymam kciuki za wszystkie piękne koty !
kiche_wilczyca pisze:ba$ia pisze:(...) miałam mocny plan przyjechać w tym roku do Łodzi, ale cóż, ma Arya kochana o tym nie wiedziała i...6 maja będzie rodzić![]()
szkoda...
Majorka pisze:Wiem, wiem...Może w Sopocie się spotkacie?
Ave pisze:Uwaga,
Łódzka telewizja TOYA organizuje konkurs dla kociarzy w ramach Pet Festiwal![]()
Mamy coś dla kotka
Ty masz kota, my mamy prezenty!
Teraz potrzebujemy tylko zdjęcia - w śmiesznej, pociesznej, szalonej sytuacji. Pozycja w jakiej śpi, jego mina, kiedy poluje na ptaki za oknem albo rekordowy skok na szafę. Brzmi znajomo?
więcej na stronie http://moya.toya.net.pl/ w zakładce Konkursy
wistra pisze:Ja też, ale dopiero po wysłaniu doczytałam, że można tylko jedno zdjęcie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości