Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:asia2 pisze:za dobre wyniki Żunia
Dzięki.Choć już wiadomo,że nie będą dobre. Cały kot kiepsko pracuje.
Niech będą takie by można było z tym żyć i wiedzieć jak mu pomóc walczyć.A czy jakakolwiek ingerencja chirurgiczna poprawiająca mu jakość życia kuwetkowego dojdzie do skutku, to zobaczymy. Drugi koniec kota nie jest jeszcze uwieczniony na kliszy.
Uważam,że dużym sukcesem Żunia jest to jak walczy pokazując każdemu kolejnemu ludziowi na swej drodze,że nie podda się.To o czym nie było mowy na początku doszło jednak do skutku tzn.zaczęto myśleć o przyszłym życiu Żuka.Nie skupiono się tylko na teraźniejszości. Jak to było do tej pory.
Nie robię sobie , nie robimy sobie większych nadziei. Głośno.Ale w sercu tli ona mocno zakorzeniona.Boimy się rozczarowania.
Żuniek śpi umordowany całym dniem. Jak wpadł do domu to od razu poleciał do kuwetki. Przysiadł i siusiał,siusiał,siusiał...Grzeczny chłopczyk nie narobił tyle godzin pod siebie.
Koty przywitały go radośnie.A on wskoczył na swoje pudełka czekając na zasłużoną michę.
ASK@ pisze:Wiem,że czekacie na wieści.
A ja czeka na telefon potwierdzający czy planowany zabieg dojdzie do skutku.Mają jeszcze oglądać foty i deliberować nad Żukiem.Wystarczy jedno "nie" i nic z tego nie będzie.
Modle sie by to "nie" nie padło.
Zabieg na tylcu (odbycie) zaplanowany jest na przyszłą środę. Potem kolejny za 2 tygodnie (jak nic się nie zmieni) i dotyczyć będzie prawdopodobnie skrócenie jelita.
Zgodziłam się. Nie zmieni mu to środka. Ale może pozwoli mu godnie żyć. Jakiś czas.
Dla Żuka to wóz albo przewóz.Z krótką drogą, niestety.
Ale o reszcie przyszłości będę myśleć jak ta reszta nadejdzie.
Teraz jest źle.Bardzo źle z jego układem.
Dopiero jak to napisałam i przeczytałam to mnie ostatecznie mocno kopnęło.
Przepraszam, muszę iść sobie poryczeć.
A potem pozbieram się.
horacy 7 pisze:Asieńko jestem i zaciskam kciuki z całych sił,musi być dobrze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości