PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 9:09 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Ja mogę pomóc.
Czarnuszek leży mi na sercu bardzo bardzo. Wtula sie tak mocno, że nie sposob go oderwać od człowieka - i mimo swojego beznadziejnego stanu mruuuuczy.
Na pw wysylam Ci moj nr tel.
W schronie bede jutro czyli w sobote - moge tez byc w niedziele.

edit.
Poszedl 1% od mojej rodziny i mnie dla mrau. :kotek:
Ostatnio edytowano Pt kwi 20, 2012 9:46 przez zoyabea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Pt kwi 20, 2012 9:30 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Naline, nie mam niestety takich znajomych :(
Ja kota na dt wziąć nie mogę, bo mąż ma taką alergię, że dusi się już teraz przy jednym kocie, a do końca odczulania jeszcze min. 3 lata.

Anielko, służę pomocą finansową :ok:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt kwi 20, 2012 9:34 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Anielka ja będe prawdopodobnie wiozła koty do Smarti w niedzielę,[size=200] chyba, że nie będe potrzebna dziewczynom [/size]w sobotę chyba nie dam rady. Ania i Kasia muszą tu jeszcze się wypowiedzieći ogarnąć jakoś osobowo(papierowo) na wydaniu z Palucha.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt kwi 20, 2012 10:05 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Informuje, ze akcja Czarnuszek/Chmurka już jest ogarnieta i zorganizowana :kotek:
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Pt kwi 20, 2012 11:12 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Dobra, po kolei i powoli.

:arrow:
alareipan pisze:Oj Jamkasica, zapachniało prokuraturą :mrgreen:

alareipan, nie fantazjuj ja Cię proszę! :twisted: Super, że NoName się zadomowił i ćwierka fajnym luddziom tym swoim cieniutkim głosikiem ;)

piccolo pisze:jamkasica - przypominam się przed weekendem z kotką o numerze 156/12.
Z góry dziękuję za wieści.

:ok:

naline pisze:Jamkasica,
A można tę dwójkę ogłaszać poza schroniskiem może? Coś dolega kotu? Bo piesek to widac, ze jest torturowany przez Ciotki.

Tak trzeba będzie pewnie zrobić. Kot jest oczywiście chory. Dostaje kroplówki, ma zakitowany nos. Jest na kociarni "luzem" więc nie podupada już tak psychicznie, no i ma chociaż psa, bo ta choroba to kolejny efekt tęsknoty za domem przecie... Pies też był leczony na psi kaszel (czy cośtam, nie ogarniam psich chorób), ale biega za jeżem jak dziki ;)

zoyabea pisze:Informuje, ze akcja Czarnuszek/Chmurka już jest ogarnieta i zorganizowana :kotek:

dzięki Ania :)
Anielka, nie zdążyłam Ci na wiadomość nawet odpisać, ale...bój się!!! :twisted: ;)

:arrow: GORĄCA PROŚBA, może ktoś zmotoryzowany mógłby zagaić: viewtopic.php?f=1&t=141280 ? :!:

:arrow: i ja z kolei lecę z fotkami TURBO vel. Mlekopija. Został chłopak wymyty i nosi teraz czerwoną bandanę :P
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt kwi 20, 2012 11:38 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

jamkasica pisze: :arrow: GORĄCA PROŚBA, może ktoś zmotoryzowany mógłby zagaić: viewtopic.php?f=1&t=141280 ? :!:

może ja się dogadam, napisałam już pw
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt kwi 20, 2012 11:51 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

ode mnie tez polecial 1% - powodzenia dla Waszych dzialan, Dziewczyny :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt kwi 20, 2012 11:56 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Ode mnie i od TŻeta też procenty się polały :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt kwi 20, 2012 12:04 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

EdytaB_a pisze:
jamkasica pisze: :arrow: GORĄCA PROŚBA, może ktoś zmotoryzowany mógłby zagaić: viewtopic.php?f=1&t=141280 ? :!:

może ja się dogadam, napisałam już pw

Dzięki Edyta :)

p.s.
A nie spada mi przypadkiem to zielone z parapetu? :> bo okno zostawiłam otwarte...
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt kwi 20, 2012 13:09 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

spada - właśnie chciałam pisać :mrgreen:

EdytaB_a

Post » Pt kwi 20, 2012 14:01 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

I jeszcze idzie burza Jamkasica od mojej strony ;)

Trochę logistyki.

Edyta przyjedzie o 12:00. Na szczęście mamy tym razem w miarę sensowną sytuację transporterkową. Edzia ma 3. Kasia masz jakiś plastik na czwarty w razie czego?

Zoyabea na którą się z Olą umówiłyście? Pytam, żeby nie zrobić jakiejś rzeźni. Szczególnie, że przyjedzie chyba też dziewczyna, która chce białą kotkę adoptować na doleczenie.

Na 12 umówiłam też Monikę na przepisanie Kulki. Edyta pamiętaj o umowie :D Dzwoniłam też do p. Beaty od Śnieżki, ale ona niestety przyjechać przed długim weekendem nie da rady. Szkoda, bo przydałoby się popchnąć rozliczenia. Tomek od Uuli i Pafnucego z umów na Zoyabea i Biankę jest chętny, ale w ten weekend nie są zmotoryzowani, a z Olą nie da rady z Namysłowskiej na Paluch komunikacją :roll:

Kasia czy Ty byś wzięła na siebie coś, pospołu z Edyty TŻ-em.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt kwi 20, 2012 14:50 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Ja Wam oddam znowu trochę książeczek ,niestety :cry:

i mam prośbę-wysłałam do swoich kilkudziesięciu chyba prawie 50-ciu domków maila żebraczego o 1 % ale jako że w ogóle krępuje mnie żebranie o kasę z której w dodatku mam szczery zamiar nie korzystać, to w ogóle wydaje mi się że z takiej kasy trzeba się legitymować osiągnięciami .
w zw z tym zawarłam w mailu takie zdanie :

Szczegółowe rozliczenia naszej grupy i informacje na jaki zabieg którego kotka wydane zostały pieniądze które,mam nadzieje uda nam się zebrać-można bedzie zawsze prześledzić tu : http://mrau.com.pl/ ,
natomiast szczegółowe losy i zdjęcia dokumentujące postępy w leczeniu poszczególnych tymczasków można na bieżąco znależć tu : viewtopic.php?f=1&t=137841 ,oraz tu : viewtopic.php?f=13&t=133177

Bardzo serdeczie dziękuję za Pani życzliwość, w imieniu wszystkich naszych obecnych i przyszłych "tymczasków".
Pozdrawaiam serdecznie.Iwona

dlatego,choć sama dobrze wiem że to dodatkowa praca (zwłaszcza dla mających dużo kotków :lol: ) to ponownie, bardzo serdecznie proszę o fotki i relacje z postępów w leczeniu zamieszczane na bieżąco na wątku "Byliśmy na Paluchu..." na którym to wątku od miesiąca nikt nic nie napisał :mrgreen: - mogą być krótkie i zgrubsza, aby jednak były i "brzmiały ciepło"-bo o ile wątpię aby Domki miały czas i ochotę przeglądać szczegółowe rozliczenia o tyle jestem przekonana że o zdrowieniu kotków za "Ich" pieniądze zapewne przeczytają chętnie.
sądzę również że warto zamieszczać info i fotę że właśnie "kotek poszedł do Domku"-bo zapewne takiemu Domkowi miło bedzie o sobie przeczytać.
Mam nadzieję że zaufanie jakie sobie sobie w ten sposób zaskarbimy zaprocentuje ( ! ) ze zdwojoną mocą w przyszłym roku ! :ok:
:D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt kwi 20, 2012 15:58 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

alareipan pisze:Kasia czy Ty byś wzięła na siebie coś, pospołu z Edyty TŻ-em.

Tak, jak rozliczę co muszę Diego i wezmę.

Niestety mam smutne wieści, :cry: Zgniłek nie doczekał domu, nawet tymczasowego :(

Nie doczekała też Greta :(

GRETA :!: :!: :!: BARDZO PILNY :!: :!: :!:
Cudowna mizianka, nie jest natrętna, ale na kolana to akurat wtryni się pierwsza ;) kot ideał.
kwiecień :arrow: Z Gretą bardzo słabo, a jeszcze 3 tygodnie temu wyglądała tak:
Obrazek , Obrazek

(')

edit: dorzucę tu nowych:
189/12 Obrazek
190/12 Obrazek z nimi: Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt kwi 20, 2012 16:57 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

żesz... :cry: :cry: :cry:
wyć się chce ..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt kwi 20, 2012 17:37 Re: PALUCH 7-Podaruj Paluszkom 1% GPK MRAU :) już kocięta! :

Niestety w pracy jestem odcięta od Miau. Dlatego nie mogę uczestniczyć w Waszych ustaleniach.
W tej chwili przeczytałam o Zgniłku[*] i o Grecie[*]. No i ścięło mnie kompletnie .
Nie wiem czy pojadę jutro do schronu .Głównie chodziło mi o tę dwójkę kotów,ich stan był najcięższy .Żeby choć przez dwa dni weekendu były "zaopiekowane".
Może będę bardziej przydatna w niedzielę .
Jutro raczej się nie nadaję.
Ostatnio edytowano Sob kwi 21, 2012 13:06 przez MałgosiaZ, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

[poprzednia][następna]