Maria, ja mam karmiącą kotkę z 4 maluchami ale niestety też nie mogę dopilnować czy będzie karmić maluszka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maria_z pisze: Ale trudno - i tak ma znacznie lepiej, niż wcześniej na dworze, gdzie strasznie płakał biedulek.
Wredne_Słonko pisze:Ja kocim sierotkom daje jakiegoś malutkiego pluszaka do przytulania.
Sam już się załatwił?
Co do jedzenia to pięknie też rosną na Convalescence.
laylla7 pisze:Dziekuje ,Dziewczyny.
Wy juz wiecie za co.
Dziś byłam na stronie PKDT...
Jestem bardzo wzruszona waszą pomoca .
wiem ,że Kaleido Star,to taki nasz -mój i Bilbunia -dobry anioł.
Obiecuje ,że w przyszłości możecie na mnie liczyc przy jakichkolwiek kocich akcjach ,zbiórkach pienieznych itp
KaleidoStar pisze:Dziewczyny, ma może któraś z Was odkurzacz piorący albo coś w ten deseń? Albo jakiś pomysł na wypranie kanapy. Nowa jest dosyć, ale kilka razy zostałą obsikana. Zapach jakoś tam pewnie w końcu usunę, ale przy szorowaniu gąbką długo to zajmie, na dodatek na bialym materacu zostały wstrętne plamy :/
KaleidoStar pisze:Dziewczyny, ma może któraś z Was odkurzacz piorący albo coś w ten deseń? Albo jakiś pomysł na wypranie kanapy. Nowa jest dosyć, ale kilka razy zostałą obsikana. Zapach jakoś tam pewnie w końcu usunę, ale przy szorowaniu gąbką długo to zajmie, na dodatek na bialym materacu zostały wstrętne plamy :/
Wredne_Słonko pisze:KaleidoStar pisze:Dziewczyny, ma może któraś z Was odkurzacz piorący albo coś w ten deseń? Albo jakiś pomysł na wypranie kanapy. Nowa jest dosyć, ale kilka razy zostałą obsikana. Zapach jakoś tam pewnie w końcu usunę, ale przy szorowaniu gąbką długo to zajmie, na dodatek na bialym materacu zostały wstrętne plamy :/
My praliśmy zawsze Vanishem do prania dywanów, takim w płynie i szczotką do dywanów. Działało bardzo dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości