Fajna, przypomina mi mojego pierwszego chomika z dzieciństwa Zawsze miałam koty i gryzonie (chomiki, szczury,myszki) i nikt nikomu nie przeszkadzał. Więc polecam taki układ Każdy zna swojego kota i powinien umieć ocenić, czy kot jest leniwcem, czy raczej łowcą, który nie będzie umiał spać jeżeli w domu będzie gryzoń.
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA
Na początku lutego podczas jednej z akcji prowadzonych w Warszawie odebraliśmy małą klatkę a wraz z nią 15 chomików syryjskich, różnej płci i w różnym wieku. Wśród nich było też 2 ciężarne samice. Z początku chomiki były wygłodzone i zaniedbane, ale szybko udało się znaleźć im domy tymczasowe i pomóc im dojść do siebie. Tutaj można poczytać o całej akcji: http://forum.e-chomik.pl/topic/9812-war ... ej-klatce/
Ninja jest jednym z wielu chomików z tej interwencji, jednak większość już znalazła stałe domy.
aw, no no ładne stworzonko. a co do 'Chomik i kot' myślę , że to się może udać, chociaż zależy od charakteru kotka,moja kotka mieszka z króliczkiem i jest dobrze Wcześniej mieszkała z psem, ale jego znała od urodzenia i też nic sobie nie robili. Pozdrawiam !