_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U nas pochmurno i deszczowo od rana. A wczoraj było tak ładnie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
a ja się ciesze z deszczu po pierwsze lubię deszcz niesłychanie po drugie nawoziłam trawnik więc pięknie nawóz się rozpuści po trzecie zielone po tej kiepskiej w śnieg zimie ma silę , żeby się zazielenić
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
a z serii nie znoszę : wiatr , no i zima oczywiście w całej rozciągłości tematu
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Też nie lubię wiatru, szczególnie w połączeniu z deszczem. Zawsze mnie wtedy głowa boli. Zimą lubię tylko słoneczne mroźne dni. Ale niestety szybko przychodzi zmiana i roztopy.
Witajcie w piąteczek Ale żeśmy wczoraj dali w spanie - padłam przed ósmą, około pierwszej poszłam do łóżka. Dzisiaj od rana znowu mokro i chłodno, ciekawe czy prognozy na długi weekend się sprawdzą.
Pozdrawiamy cieplutko