BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 19, 2012 18:25 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu bedzie dobrze nie przejmuj się, jak nie trawisz kogoś w pracy to jak będziesz miała spotkać się oko w oko z tą osobą to zawsze wyobrażaj sobie t=jak tej osobie majtki spadają ponoc to pomaga (tego uczyła psycholog moją przyjaciółkę na warsztatach) zobacz czy działa???????? :D
Ja mam taki katar, że zużyłam dzisiaj chyba ze 20 paczek chusteczek - masakra, a jutro do pracy, nie wiem czy to przeziębienie czy alergia?
Dorciu ta pani nie odbiera telefonu będę jutro do niej dzwonić

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw kwi 19, 2012 22:02 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

kaja888 pisze:Dorciu bedzie dobrze nie przejmuj się, jak nie trawisz kogoś w pracy to jak będziesz miała spotkać się oko w oko z tą osobą to zawsze wyobrażaj sobie t=jak tej osobie majtki spadają ponoc to pomaga (tego uczyła psycholog moją przyjaciółkę na warsztatach) zobacz czy działa???????? :D
Ja mam taki katar, że zużyłam dzisiaj chyba ze 20 paczek chusteczek - masakra, a jutro do pracy, nie wiem czy to przeziębienie czy alergia?
Dorciu ta pani nie odbiera telefonu będę jutro do niej dzwonić

:ryk:
ja ją znam ,to nawet miła dziewczyna ,tyle że leń i brudas,tz.chętnie posiedzi i pogada ,a ktoś powinien za nią pracować .. według niej nazywa się to pomaganiem :wink:
Wiem że nie powinnam się tym przejmowac ,ale kiedy takie drobiazgi zwyczajnie mnie dołują :oops:
Oczywiście wychodze później bo się nie wyrabiam :twisted:
Ból z kręgosłupa zszedł mi na biodro ,zadek i nogę ,szłam jak paralityk :?

za to w domu niespodzianka ,moje dzieci zrobiły porządek w szafkach kuchennych 8) nawet zmyli po sobie i ustawili wszystko.
Ostatnio mój syn ma taka fazę sprzątanie ,uzdatnianie itp..i widze jak go to cieszy kiedy ja jestem zadowolona ..chociaż i tak im powtarzam że nie ma opcji żeby tu razem mieszkali :mrgreen: więc niech się nie podlizują :twisted:
dobrej nocki kochani.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 20, 2012 7:04 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

ja chciałabym złapać taka fazę dot. sprzątania jak Twój Bartek, jeszcze trochę poczekam może mnie najdzie :wink:

kaja888

Post » Pt kwi 20, 2012 11:00 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

witam z rana :wink:
ja na tą fazę u Bartka dość długo czekałam :lol: ale jak przyszła to mam dość on ciągle sprząta :twisted: wstaje o świcie i przed pracą zamiata ,ściera kurze :twisted: po pracy robi to samo ,natręctwa jakieś czy cuś :roll: :|

on by powiedział bo te potwory linieją :mrgreen:

no i ma rację ,sypią się moje kotuchy okropnie ,ale rekordy biją tymczaski.
z psów to tylko Pyza się sypie.

W niedziele Ufka jedzie do siebie 8) :ok: nareszcie odzyskam swoją poduszkę :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 20, 2012 11:07 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:Ból z kręgosłupa zszedł mi na biodro ,zadek i nogę ,szłam jak paralityk :?

Znaczy się dyskopatia, prawdopodobnie z rwą kulszową ( nie dźwigać,schylać się tylko na ugiętych nogach i uważać na przeciągi,bo się całkowicie rozłożysz )

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 20, 2012 11:20 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

welinko,niestety tak i coraz częściej dopada . :| i ten usztywniony kręgosłup ,ech już nawet nie chce mi się na ten temat pisać .
Jeszcze dwa lata temu było lepiej czas upływa szybko i wszystko siada .
I boli. :oops: :cry:
każdy wiek ma swój urok 50 -tka też :mrgreen:

wkurza mnie że wysyłam e maila w sprawie pracy ,a to wszystko pic na wodę :| odzywają się oszołomy :x
mówię wam nie ma to jak być pięknym ,młodym ,zdrowym i bogatym :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 20, 2012 11:31 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

No u mnie zaczęła się po trzydziestce.Teraz z podwójna siłą zaatakowały mnie unerwienia .Od wczoraj powrócił ból tzw.łokcia tenisisty-oba łokcie .Cztery lata miałam spokój,bo robiłam blokady.Szukam chętnego ,by mnie dobił 8) Też rozglądam się za pracą,ale trudno z tymi schorzeniami.Tak jak piszesz chcą młodych,pięknych i do tego z 10 letnim stażem :roll:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 20, 2012 12:00 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

po 3-4 godzinach w pracy wychodzę jak bym nie wiadomo jak ciężko pracowała i to przez tydzień i marzę tylko abym szybko gdzieś mogła usiąść :oops:
W dodatku teraz muszę zasuwać na pieszo czy chcę czy nie ,tramwaje nie jeżdżą :?
zupełnie inaczej idzie się dla przyjemności inaczej z musu :twisted:

martwię się tylko przyszłością :oops: :cry:

ale na razie nie ma co się zamartwiać ,trzeba mi pracę znaleźć :twisted:
dzieci moje na mnie liczą :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 20, 2012 13:13 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

być zdrowym i bogatym...marzenie

pięknym nie koniecznie

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Pt kwi 20, 2012 13:32 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

oj Gosiu , troszkę luzu ,pięknym też :mrgreen:

u nas burza ,niebo aż czarne ,już trzęsę portkami .
Dobrze że byłam z psami .
no i lunęło .
koty śpią , a Ufka okupuje moje kolana :wink:

Dana nie wiem czy pokocha was od razu ,ale jak już pokocha to jesteś na przegranej pozycji tylko kot kot i jeszcze raz kot :lol: :1luvu:
Ufka nie sposób jej nie kochać :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 20, 2012 13:52 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

A w centrum dopiero teraz burza i czarno

kaja888

Post » Pt kwi 20, 2012 14:01 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

we Włochach łyska się okropnie :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 20, 2012 16:07 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

widziałam przez 10 min. swoja wnuczkę ... :1luvu:
ścisnęło mnie strasznie ,dzieci pewnie nie wiedzą i nigdy się nie dowiedzą co ja czuję ,jak bolało ...
idę sobie w siną dal.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 20, 2012 21:01 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Dorciu! Jesteś piękna, młoda i bogata :D Tak orzekła Musia, piękna z urody, młoda duchem i bogata w przyjaciół!!!
I żeby Cioci nie było smutno to Musiałek śpiewa na caaałeee gaaardłooo dla Cioci piosenkę pt...
ObrazekObrazekObrazek
..."Kwiaty we włosach"... :flowerkitty: ... patrz ciocia dobrze, w kiteczce najprawdziwsza stokrotka z własnego ogródka...Musinka była wczoraju fryzjera, a dzisiaj na ogródek wychodziła w ...ubranku...chyba za wcześnie odarłam ją z futra :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt kwi 20, 2012 22:05 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Zuza :1luvu:
Musia to królewna .po prostu malutka królewna :love:
jak sobie radzi? myslisz że całkiem nie widzi :?:

wróciłam do domu i zastałam Jędzule Ufule rozebraną z kubraka :twisted: ,brzuszek idealnie wylizany ,szwy nie zdjęte ,chyba na szczęście . :roll:
taka niby jełopa :lol:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]