PILNE! POZNAŃ DT NA TEN TYDZ DLA BARDZO CHOREGO KOTA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 19, 2012 22:00 PILNE! POZNAŃ DT NA TEN TYDZ DLA BARDZO CHOREGO KOTA!

Na ul. Dziadoszańskiej 10 w Poznaniu na terenie jednej z firm Elektroskandia, znalazłam siedzącego na trawie czarnego, dorosłego, oswojonego kota, z mega smarkami z nosa i ropą, która juz zaczęła atakować oczy. Kot przez zapchany nos przestał jeść bo nic nie czuje i ma problemy z oddychaniem. Mam załatwioną klatkę wystawową, zapewnioną opiekę weterynaryjną, karmę i żwir (koszty pokryje fundacja ), tylko nie ma dt na ten TYDZIEŃ, później kotek będzie miał swój kąt, gdzie bedzie mógł dochodzić do siebie. Kotek ma mało czasu bo jak już wspomniałam przestał jeść nie wiem od kiedy nie je, dlatego PILNIE POTRZEBNY JAK NAJSZYBCIEJ ODPOWIEDZIALNY OPIEKUN, KTÓRY PRZEZ TYDZIEŃ MÓGŁBY ZAWOZIĆ KOTKA DO WETA i sprawować opieke nad Nim. Jest już tak blisko żeby Mu pomóc, nie pozwólmy żeby odszedł bo nie było na czas miejsca...
535 874 610 TO MÓJ NR PROSZE O KONTAKT

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Pt kwi 20, 2012 6:49 Re: PILNE! POZNAŃ DT NA TEN TYDZ DLA BARDZO CHOREGO KOTA!

Ja z drugiego końca Polski, więc tylko podrzucam.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 20, 2012 8:45 Re: PILNE! POZNAŃ DT NA TEN TYDZ DLA BARDZO CHOREGO KOTA!

Pilnie potrzebny DT na kilka dni

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pt kwi 20, 2012 10:22 Re: PILNE! POZNAŃ DT NA TEN TYDZ DLA BARDZO CHOREGO KOTA!

Rozmawiałam z miki - kot już w lecznicy.
Jest w złym stanie - nie jadł, bo w ustach sama ropa.
Będzie miał badania i podany antybiotyk.
Zostanie w lecznicy do jutra.
Od niedzieli wieczór ma tygodniowy tdt u dziewczyny, która zgłosiła się na fb.
Później już pojedzie do dt.
Ponieważ z lecznicy trzeba go zabrać jutro, trafi do mnie na jeden dzień.
Czy jutro ktoś mógłby odebrać Go z Polanki i przewieźć na Piątkowo?
Ja niestety nie mam samochodu (miki też nie i jest spoza Poznania) i dodatkowo jutro mam zaplanowaną już wizytę z kotami piwniczkowymi u weta.
Nie wyrobię się z dodatkową wizyta na Polance do 15-tej :(

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51