kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A pewnie,ze udaje...Zimno i zimno.
Masz rację Ciociu! Przeciez ja ciagle marznę!Acha, to jak już nie będę, to przyjedziesz??
![]()
No widzisz kochanie jaka ty mądra dziewczynka jesteś....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A pewnie,ze udaje...Zimno i zimno.
Masz rację Ciociu! Przeciez ja ciagle marznę!Acha, to jak już nie będę, to przyjedziesz??
![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A pewnie,ze udaje...Zimno i zimno.
![]()
No widzisz kochanie jaka ty mądra dziewczynka jesteś....
kocurzyca41 pisze:Poproś Dużą...niech ci futro kupi....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Poproś Dużą...niech ci futro kupi....
Chyba jej kupię, bo ma jakieś liche!![]()
Potem się musi kłębkować, żeby ogrzać!![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Poproś Dużą...niech ci futro kupi....
Chyba jej kupię, bo ma jakieś liche!![]()
Potem się musi kłębkować, żeby ogrzać!![]()
Trzeba wybrać coś gustownego,szylkretowego....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zapytaj Wać Pannę.
Bedzie wybrzydzać zapewne...
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zapytaj Wać Pannę.
No przecież każda kobieta musi powybrzydzać....Jakbyś miała futro sobie kupować to byś nie wybrzydzała?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zapytaj Wać Pannę.
No przecież każda kobieta musi powybrzydzać....Jakbyś miała futro sobie kupować to byś nie wybrzydzała?
Generalnie zawsze wybrzydzam, jak coś mam kupić..![]()
![]()
![]()
Jest tak, że coś mam kupić, obejdę całe miasto, począwszy od najbliższego sklepu, a na koniec wracam do niego po zakup..
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Zapytaj Wać Pannę.
Generalnie zawsze wybrzydzam, jak coś mam kupić..![]()
![]()
![]()
Jest tak, że coś mam kupić, obejdę całe miasto, począwszy od najbliższego sklepu, a na koniec wracam do niego po zakup..
Ja też tak mam.Albo coś mi w oko wpadnie i wiem,że to to.Albo muszę się przespać z tym problemem....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 412 gości