Jeśli Kalinka nadal nie będzie wychodziła z trasnporterka to nawet łatwiej będzie ją zabrać w piątek lub sobotę do jej domu - działki przy Kalinowej.
Tylko, że transporterków jakoś mało mamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Przypomniało mi się - nadal mamy łapać kupy tych, co miały kokcydia bo mamy dostarczyć kupę rzadką a poprzedni okaz był zbity![]()
Jeśli Kalinka nadal nie będzie wychodziła z trasnporterka to nawet łatwiej będzie ją zabrać w piątek lub sobotę do jej domu - działki przy Kalinowej.
Tylko, że transporterków jakoś mało mamy
gosiakot pisze:Na szybko :
- Balbinka już na stole operacyjnym , operacja jest ryzykowna ciąża była na granicy porodu, trzymajcie kciuki !!!
-Klaudynka już po prześlwietleniu , ma zajętą prawą zatokę , będzie zmiana leczenia ale wskazania otrzymamy później.
Mara S pisze:Czyli co - jednak nie lepiej było by urodziła i uspać ślepaczki?
The Szops pisze:Lundek leżał cały dyżur na oknie, a potem niestety polazł za boksy i tam siedzi. Próbowałam go wyjąc, nawet odsunęłam tą szafę z ręcznikami, ale nic z tegoTen kocurek mnie chyba nie lubi, bo wiecznie mi się gdzieś ukrywa
![]()
Iwona11 pisze:Ma ktoś może jakiś nr tel do zarządzających fundacją For Animals z Dąbrowy? Podobno mają zamiar organizować festiwal psa i kota 21.04, czyli w najbliższą sobotę, w Parku Sieleckim w Sosnowcu, ale nie wystąpili do Prezydenta o zgodę na udostępnienie terenu, co jest potrzebne przy takich imprezach.
Koleżanka z Wydziału chciałaby do nich zadzwonić i to wyjaśnić a na ich stronie są tylko adresy e-mail.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wix101 i 157 gości