Zdjęcia obejrzelim w starym i nowym wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia0245 pisze:Obejrzałam - zdjęcia kotków śliczne. Mam pytanie gdzie można kupić taką siatkę na okno.
jasia0245 pisze:ale wtedy cały czas patrzę na nie czy która się nie wychyla. One są bardzo grzeczne i posłuszne
jozefina1970 pisze:jasia0245 pisze:ale wtedy cały czas patrzę na nie czy która się nie wychyla. One są bardzo grzeczne i posłuszne
Jasia, ja nie neguję tego, ze one są grzeczne i posłuszne ale to nie o to chodzi - zawsze jest ryzyko, że przeleci coś, co je szczególnie zaintryguje a Ty możesz nie zdążyć zareagować - i nieszczęście gotowe. Nie to, żebym Cię straszyła ale wiesz - ze zwierzakiem jak z dzieckiem - nigdy nie wiesz, co do głowy strzeli![]()
Lecę obejrzeć bliżej paluszki Lokiego
jasia0245 pisze:jozefina1970 pisze:jasia0245 pisze:ale wtedy cały czas patrzę na nie czy która się nie wychyla. One są bardzo grzeczne i posłuszne
Jasia, ja nie neguję tego, ze one są grzeczne i posłuszne ale to nie o to chodzi - zawsze jest ryzyko, że przeleci coś, co je szczególnie zaintryguje a Ty możesz nie zdążyć zareagować - i nieszczęście gotowe. Nie to, żebym Cię straszyła ale wiesz - ze zwierzakiem jak z dzieckiem - nigdy nie wiesz, co do głowy strzeli![]()
Lecę obejrzeć bliżej paluszki Lokiego
Masz rację, więc już dłuższy czas sobie czytam o tych zabezpieczeniach. W naszym bloku sąsiadka na 5 pietrze mieszka i otwiera okno a 2 koty wychodzą na parapet. Ona się nie boi, dziwię się jej ja bym tak kotkom nie pozwoliła. Mówi, że kotki widzą tę przestrzeń i cały czas wychodzą na ten parapet, że nie spadną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości