Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mamrot pisze:janna019 pisze:Randa pisze:się nie znam, ale co - ma białaczkę, czy tylko jest nosicielem?
Ma białaczkę. Nie ma sensu jej szukać nowego domu, tylko się niepotrzebnie zestresuje. Obiecuję, że o nią zadbam najlepiej jak będę umiała. Będzie u mnie bezpieczna.
przepraszam Cię Kochana ale musze dopytać. jakie testy zrobiono kotce i czy rozpoznanie dotyczy białaczki wirusowej?
to istotnie jest.czy kotka ma obawy choroby? jakie?
Randa pisze:Pilnie potrzebny transport W-wa-Białystok dla Freda do DT.
Obrazek co jakiś czasWarszawa - Białystok (piątek/sobota); Białystok - Warszawa (niedziela) esperanza
janna019 pisze:Mamrot pisze:janna019 pisze:Randa pisze:się nie znam, ale co - ma białaczkę, czy tylko jest nosicielem?
Ma białaczkę. Nie ma sensu jej szukać nowego domu, tylko się niepotrzebnie zestresuje. Obiecuję, że o nią zadbam najlepiej jak będę umiała. Będzie u mnie bezpieczna.
przepraszam Cię Kochana ale musze dopytać. jakie testy zrobiono kotce i czy rozpoznanie dotyczy białaczki wirusowej?
to istotnie jest.czy kotka ma obawy choroby? jakie?
Melba miała robione badania na obecność DNA wirusa we krwi metodą PCR, rozpoznanie jak najbardziej dotyczy białaczki wirusowej dlatego martwię się o resztę kotów z Wólki. Być może objawem są oczy, które ciągle nawracają - ciekną. Ma też powiększone węzły chłonne. Zrobię jej jeszcze usg.
Patmol pisze:napisałam pw do Randy o tym, o czym pisze wyżej ogonek, ze esperanza jedzie z Warszawy do Białego w piątek
kto będzie omawiał z esperanzą transport dla Freda? kto to będzie koordynował?
Carmen i DT w BIałym?
Duża von Focha pisze:Szalony Kot pisze:Duża von Focha pisze:Pozwolę sobie podlinkować galerię Avian, która była uprzejma zrobić sesję fotograficzną Groszka i Milusia:
http://www.galeria.gagatki.com/index.php?/category/68
Matko, jakie te bydlaki są wypasionecuuuuda z nich zrobiłaś
widać, że sierść już zupełnie nie ta
A jak zdrowotnie, czy to już czas do domku?
Groszek już ok, pod koniec przyszłego tygodnia będzie szczepiony.
Miluś dostał przedwczoraj ostatni antybiotyk, bo oczka się jeszcze trochę paprały, ale dziś już ma ładne. Szczepienie w tym samym terminie co Groszek. Potem czeka go jeszcze wizyta u dentysty.
I zaczynamy się powoli rozglądać za domkiem
ewona1 pisze:Drapek jest bratem Mandarynki , i też jest nieduży i rozrabiacki.
ewona1 pisze:u mnie jest tylko paragon za testy RUDZIELCÓW.
Mamrot pisze:ewona1 pisze:u mnie jest tylko paragon za testy RUDZIELCÓW.
podaj proszę datę i nazwy testów które były robione drapek i Fred
Mamrot pisze:Duża von Focha pisze:Szalony Kot pisze:Duża von Focha pisze:Pozwolę sobie podlinkować galerię Avian, która była uprzejma zrobić sesję fotograficzną Groszka i Milusia:
http://www.galeria.gagatki.com/index.php?/category/68
Matko, jakie te bydlaki są wypasionecuuuuda z nich zrobiłaś
widać, że sierść już zupełnie nie ta
A jak zdrowotnie, czy to już czas do domku?
Groszek już ok, pod koniec przyszłego tygodnia będzie szczepiony.
Miluś dostał przedwczoraj ostatni antybiotyk, bo oczka się jeszcze trochę paprały, ale dziś już ma ładne. Szczepienie w tym samym terminie co Groszek. Potem czeka go jeszcze wizyta u dentysty.
I zaczynamy się powoli rozglądać za domkiem
czy te szczepienia sa zrealizowane że sie spytam przepraszam? na co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 109 gości