Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jotpeg pisze:ja nie wiem, jak wy to robicie, ze wasze koty sa takie nieagresywne. grzeczne. dobrze ulozone. ech. zazdraszczam.
Dionizio bardzo lubi sie bawic czyms na wedce. i jesc.
nie lubi brania na rece.
malo czym sie przejmuje, jak juz sie przekona, ze nic mu nie grozi.
jotpeg pisze:jej siostra pisze:mają to po nasjotpeg pisze:ja nie wiem, jak wy to robicie, ze wasze koty sa takie nieagresywne. grzeczne. dobrze ulozone. ech. zazdraszczam.
tak też myślałam
jej siostra pisze:jotpeg pisze:ja nie wiem, jak wy to robicie, ze wasze koty sa takie nieagresywne. grzeczne. dobrze ulozone. ech. zazdraszczam.
Dionizio bardzo lubi sie bawic czyms na wedce. i jesc.
nie lubi brania na rece.
malo czym sie przejmuje, jak juz sie przekona, ze nic mu nie grozi.
Mają to po nas![]()
Dyonizy jest czujny, zwłaszcza w okolicach miseczek. Dawno takie wyczyszczone nie były (wliczając najbliższą okolicę)
mahob pisze:Dyziek się przeprowadził![]()
Dionizy to brzmi dumnie
jej siostra pisze:A teraz Dionizy wkurzył Idziego, bo go podglądał w kuwecie.
jej siostra pisze:jej siostra pisze:A teraz Dionizy wkurzył Idziego, bo go podglądał w kuwecie.
Dziś Idzi się zemścił - siadł naprzeciw sikającego Dionizego i patrzył mu głęboko w oczy. Przez cały czas trwania operacji. Dyziek się kręcił, ale przecież nie mógł wyjść
miszelina pisze:jej siostra pisze:jej siostra pisze:A teraz Dionizy wkurzył Idziego, bo go podglądał w kuwecie.
Dziś Idzi się zemścił - siadł naprzeciw sikającego Dionizego i patrzył mu głęboko w oczy. Przez cały czas trwania operacji. Dyziek się kręcił, ale przecież nie mógł wyjść
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobre!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 426 gości