Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:Sorry, że takie ogłoszenie na kocim wątku, ale jak mam się przebijać przez dogomanię ... ech!
UWAGA! UWAGA! Poszukiwany pies lub suczka w typie owczarka niemieckiego (najchętniej z ciemnym pyskiem, ale nie jest to warunek konieczny) w wieku ok. 1 roku - 2 lat do super domu z ogrodem w Oławie (k. Wrocka). Jeśli wiecie o takim psie, proszę o pw. Kontakty przekażę dalej a dom niech wtedy wybiera
AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:Sorry, że takie ogłoszenie na kocim wątku, ale jak mam się przebijać przez dogomanię ... ech!
UWAGA! UWAGA! Poszukiwany pies lub suczka w typie owczarka niemieckiego (najchętniej z ciemnym pyskiem, ale nie jest to warunek konieczny) w wieku ok. 1 roku - 2 lat do super domu z ogrodem w Oławie (k. Wrocka). Jeśli wiecie o takim psie, proszę o pw. Kontakty przekażę dalej a dom niech wtedy wybiera
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:Sorry, że takie ogłoszenie na kocim wątku, ale jak mam się przebijać przez dogomanię ... ech!
Rozesłałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 677 gości