Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozennak pisze:jagoda48 pisze:dobrze że Tinka jest wysterylizowana to nie będzie małych przeważnie z tych domów wolno stojących a tylko takie są w okolicach działek koty stołują się na działkach a okoliczni mieszkańcy oczywiście nie wszyscy wrzucają kocięta przez ogrodzenie ewentualnie pozostawiają na przystanku
Mam nadzieję że kicia trafi na wspaniały domek i będzie pilnowała się tylko swego podwórka
Za tydzień przekonam się, bo pojadę zawrzeć umowę adopcyjną - i jeśli tylko coś nie tak zauważę - zabieram!
Koty stołują się na działkach, powiadasz? Pani mówiła o zapasach, które ma po kocurku, co jej zginął miesiąc temu - był pełnojajeczny i szwendał się /miał 7 lat/ ale może jeszcze wrócić przecież. może tylko gdzieś popasał sobie jakiś czas przy kobitkach
FarciarzEwa Speichler pisze:Chcę obwieścić wszystkim, że Czarek jest tylko mój i moich koteczek - zostaje zameldowany na Ju...ckiej na stałe.
1969ak pisze:Opada wszystko, co może opaść![]()
"Ogłaszam licytację na najpiękniejsze kotki
w Białymstoku. 4 piękne 6-tygodniowe
dziewczynki możesz obejrzeć na stronie
internetowej podanej ponizej w linku.
Zapraszam do licytacji. Szylkretki czekają
Cena: do uzgodnienia"
Lion Kid pisze:dzisiaj, moja koleżanka z pracy mi powiedziała, że w pobliżu Biedronki na ul. Pogodnej 37 przebywa od ok. tygodnia duży rudy kot z dłuższą sierścią. Nocuje na podwórku, wypatrzył go jej piesek i teraz widuje go codziennie. gdyby ktoś poszukiwał kota rudego...
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
XAgaX pisze:1969ak pisze:Opada wszystko, co może opaść![]()
"Ogłaszam licytację na najpiękniejsze kotki
w Białymstoku. 4 piękne 6-tygodniowe
dziewczynki możesz obejrzeć na stronie
internetowej podanej ponizej w linku.
Zapraszam do licytacji. Szylkretki czekają
Cena: do uzgodnienia"
wstaw link do wątku z mojego podpisu albo wyślij mi na PW, napiszę do nichrzeczywiście ręce opadają
Ewa Speichler pisze:Wczoraj wieczorem zmarła p.Teresa - odziedziczyłam po niej 3 koty do karmienia -Cyganek i Gwiazdeczka - w tym jeden dochodzący bezimienny.Mam więc 6 podwórkowych i 5 domowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, Bestol, egw i 332 gości