Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i my

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2012 19:24 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Jestem, czytam, ale się obraziłam i się nie odzywam! :evil:

Nie wiem jeszcze dlaczego się obraziłam, ale taką mam koncepcję i już!
A na złość Wam powiem, że z wczoraj na dziś nie było żadnych ekscesów kartonowych. A to z pewnością dlatego, że któraś z Was po prostu na mnie sierściuchom doniosła. A to nieładnie jest bardzo, bo ja to Wam wszystko w tajemnicy!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto kwi 17, 2012 19:52 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Ojej. :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto kwi 17, 2012 20:05 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Spinca, przykro mi jakniewiemco

Obrazek

Już się nie dąsasz :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto kwi 17, 2012 20:21 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca pisze:Jestem, czytam, ale się obraziłam i się nie odzywam! :evil:

Nie wiem jeszcze dlaczego się obraziłam, ale taką mam koncepcję i już!
A na złość Wam powiem, że z wczoraj na dziś nie było żadnych ekscesów kartonowych. A to z pewnością dlatego, że któraś z Was po prostu na mnie sierściuchom doniosła. A to nieładnie jest bardzo, bo ja to Wam wszystko w tajemnicy!

Znaczy marnowały się takie fajne kartony :?:

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Wto kwi 17, 2012 20:25 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

ewan pisze:Spinca, przykro mi jakniewiemco

Obrazek

Już się nie dąsasz :wink:

Tego się nie spodziewałam 8O Zostałam rozłożona na łopaty i otóż już mi przeszło :mrgreen:

MonikaSt, milcz Kobieto, bo wywołasz kota z lasu.... :evil:

spinca

Post » Wto kwi 17, 2012 20:38 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Doniesienia z frontu: rudej się dorwać nie udało, klatka lapka zajęta,

Natomiast jakby ktoś chciał, to jest 14 kotów do oddania. 6 dorosłych, kotka + podobno 7 małych. Cokolwiek to znaczy. Ich właścicielke przenosza do domu opieki spolecznej.
udaje ze nie rozumiem co do mnie mówiono na ten temat......Ku......14 kotów, czemu nie 48 w sumie?
Chce ktoś?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto kwi 17, 2012 21:05 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Neigh, ty tutaj? :) wow, świat jest mały :)
A ja widziałam Furkota, a ja widziałam Furkota... Furkota, prawda? Czy tego drugiego? :roll:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto kwi 17, 2012 21:17 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

spinca, nie marudź, kartony są fajne :D

Obrazek

URL=http://wstaw.org/h/4667e27f52a/]Obrazek[/URL]

MonikaSt

Post » Wto kwi 17, 2012 21:26 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

tajdzi pisze:Neigh, ty tutaj? :) wow, świat jest mały :)
A ja widziałam Furkota, a ja widziałam Furkota... Furkota, prawda? Czy tego drugiego? :roll:

No wiesz.... ja mam same porządne koleżanki, nie rozumiem zdziwienia :mrgreen:

Furkot to ten co za dywan robił w przedpokoju. Swoją drogą cham zbolały mógłby kochać TYLKO mnie! A to co siedziało z miną ynteligienta na sofie to był Dr Watson. A pomiotło w budce w ciapki to Miecia moja kochana, niech ją szlag!

MonikaSt, na tym pierwszym zdjęciu to się zastanawiałam przez moment co to za zwierzę jest 8O
A tak w ogóle to co to takie ładne? Nev czy ragdoll czy kuna jakaś?
Kartony to ja wiem, że są darzone miłością, ale żeby od razu w nie.... tenteges ?

spinca

Post » Wto kwi 17, 2012 21:29 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Neigh pisze:Doniesienia z frontu: rudej się dorwać nie udało, klatka lapka zajęta,

Natomiast jakby ktoś chciał, to jest 14 kotów do oddania. 6 dorosłych, kotka + podobno 7 małych. Cokolwiek to znaczy. Ich właścicielke przenosza do domu opieki spolecznej.
udaje ze nie rozumiem co do mnie mówiono na ten temat......Ku......14 kotów, czemu nie 48 w sumie?
Chce ktoś?

A kto siedzi w klatce?
Ale czy Ty przychodzisz po swoje czy tak sobie ogłaszasz?

spinca

Post » Wto kwi 17, 2012 21:34 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

A bo ja wiem, co to jest? Z odzysku (tj. z piwnicy - chłopak z Pragi ) - więcej nie wiem. Coś jak syjam starego typo, coś jak birmańczyk. Pewnie jakiś mix z pseudo :roll: Ładny, ale za to jakby tępawy :D
U mnie kartony wszyscy kochają. Jak sie robi więcej niż jeden na pomieszczenie, to część wywalam :D Jak znajdę, to zamieszczę fotkę zabawki z kartonu po płaskim monitorze.

MonikaSt

Post » Wto kwi 17, 2012 21:36 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Neigh pisze:Doniesienia z frontu: rudej się dorwać nie udało, klatka lapka zajęta,

Chce ktoś?

A skąd te koty? i jakie kociaki? odstawione?
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro kwi 18, 2012 6:58 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Spinca, nie gniewaj się, tak cię lubię Obrazek
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Śro kwi 18, 2012 7:10 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

O! Jak to pożytecznie sfochować się raz na parę lat :ryk:
Kwiatki, czekoladki, miłe słowo... japierdziu. W 2015 znowu będzie foch jak ta lala :mrgreen:

spinca

Post » Śro kwi 18, 2012 8:03 Re: Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i

Uffff :piwa:

Dały ci spokój w nocy? Chwała w niebiesiech! :mrgreen:
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

[poprzednia][następna]