Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2012 13:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Ja zaglądam i kibicuję po cichu, bo nic mądrego powiedzieć nie umiem, to chociaż dobre myśli przesłać mogę ;)

idaemean

Od: Czw gru 22, 2011 9:33

Post » Sob kwi 14, 2012 13:49 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Zaglądają, codziennie :wink:
Cieszę się, że koteczki zrobione.
Trzymam kciuki za czarną, oby udało się ją złapać na czas :ok:
I serdeczne pozdrowienia dla męża, zloty człowiek z niego :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob kwi 14, 2012 17:16 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Codziennie, zgadza się :)
Ale jak to ma jedna miła osoba w podpisie:
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
I tego się trzymam.
8)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob kwi 14, 2012 17:20 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Megana pisze:Codziennie, zgadza się :)
Ale jak to ma jedna miła osoba w podpisie:
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
I tego się trzymam.
8)

Masz na myśli zapewne dyletantów i laików? 8)
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob kwi 14, 2012 17:21 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Oczywiście, że zaglądamy! :ok:
Wspaniała robota z łapankami :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob kwi 14, 2012 17:22 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Cieszę się Kochane :D w takim że zaglądacie, :1luvu: bo będą mi potrzebne Wasze Kciuki :D i ciepłe myśli. :D Dużo myśli...żeby się udało z Czarną. :roll:

iza71koty

Post » Sob kwi 14, 2012 17:29 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

caldien pisze:Oczywiście, że zaglądamy! :ok:
Wspaniała robota z łapankami :ok: :ok: :ok:

Dzięki Kochana. :D :1luvu: Tak poszło dobrze.7 sterylek w ciągu 4 dni.Bo poniedziałek odpadł ze względu na Święta.No i dodatkowo okoliczności niezbyt sprzyjające ,bo mamy remont.No myślę że powolutku damy radę ogarnąć natłok tego roku.

Widzisz co roku jest to samo.Wysterylizowałam juz masę kotek, ogrom, a co rok jest prawie to samo.Nigdy nie ma odpoczynku.Zawsze jakieś kolejne kotki, a to nowe w stadzie ,a to podrzucone z kociakami, lub te które przywędrowały z miotem w poszukiwaniu ratunku i jedzenia.Najważniejsze jest jednak sukcesywne robienie.Kontrolowanie sytuacji.Kolejne sterylki.Nie ma innej możliwosci zapanowania nad takim stadem.

iza71koty

Post » Sob kwi 14, 2012 19:56 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV

iza71koty pisze:A ja Zapraszam go Głosowania na Agnieszkę Praksedę.To Karmicielka jak ja i ma pod Opieką Ogromne stado.Bardzo potrzebuje Wsparcia i ta Wygrana pozwoliłaby jej rozwiązać sporo problemów.Proszę o Głosy Kochani.

viewtopic.php?f=1&t=140723&start=15

Oj nie było mnie tu kilka dni, bo nie miałam internetu. Szkoda, że nie mogę jeszcze zagłosować, ale zrobię to już w konkursie Krakvetu, jak będzie mozna :)
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Nie kwi 15, 2012 8:58 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

również zaglądam,podziwiam IZA jesteś niesamowita i Twój mąż również...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pon kwi 16, 2012 7:13 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

:1luvu:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Pon kwi 16, 2012 9:29 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

jakoś wyjątkowo brakuje czasu by coś mądrego napisać :1luvu:
ale czytam na bieżąco :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pon kwi 16, 2012 13:41 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Ja również jestem, czytam z zainteresowaniem i ciepłe myśli zawsze przesyłam :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon kwi 16, 2012 23:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Droga z działki trwała ...wieczność.Jestem tak wykończona, tak zmaltretowana ze nawet nie mam siły zrobic dzisiaj kuwet.Nie zrobie nic kompletnie.Nie jestem w stanie.

W natłoku zajęć, remontu, upływającego nieubłagalnie czasu, malowania z patrzeniem na zegarek bo zaraz wyjazd , nie zdażyliśmy .....odwieżć kotów.O ile odniesienie kotki do Rybakow, Mamy Bakusia i ...Bakusia na swoje miejsce, zaniesienie Ninki nie było ogromnym problemem, bo to dosc blisko o tyle....zawiezienie dzisiaj Zuszków było koszmarem.

Musiałam iść na nogach.Ciagnąć wózeczek z Zuszkami w kontenerkach .Te 3 km w jedna strone mnie dobiło.Powrót kolejne 3 km był nie do zniesienia.Prawie zasypiałam po drodze patrząc ludziom w okna ,gdzie ciemno i mrok.Myślałam o tych szcześliwych , którzy własnie smacznie sobie spia i przewracaja sie w błogim śnie na drugi bok.

Babcię Zuszkow musiałam zostawic na jutro.Na wozeczek weszły mi tylko dwa kontenerki.Nie chciałam upychac Zuszkow w jeden a Babcie w drugi.I tak w tym w którym byly dwie Zuszki jedna sie zestresowała i narobila na kocyk.

Miałam wrócić.Przepalic bo noce jeszcze chłodne.Zrobic kuwetki i posprzatac ogólnie.Nie dam rady zrobic nic.Nawet nie mam sily zjesć.6 kotek dzisiaj odstawiłam na miejsce.Niektóre z wyposazeniem.Mama Bakusia i ....Bakusia dostała poduchę i ciepły owczy pled do spania.Zrobilam jej czysciutkie gniazdo w jej piwnicy.Była zadowolona.Zuszki dostały ciepły pled owczy który wyscielilam przed piecykiem i tutaj znów pojawia sie problem.Nie jedyny zreszta bo sa i nowe.Ale o tym juz jutro jak dozyję .....gaz mi sie kończy.Znów usłyszałam bulgotanie.Musiał teraz jak Zuszki potrzebuja warunków.Ciepła.I w dodatku kiedy Maż juz wyjechał.Mozna było to sprawnie i szybko załatwic a teraz znowu bedzie przebieg i ciąganie.Co gorsze mialam duzo wydatkow w zwiazku z remontem.Co prawda tylko kuchnia zrobiona na tip top, wykładzina położona a pokój dopiero zaczęty, ale farba kupiona.Musiałam też kupić okleinę do szafek kuchennych, bo na nowe mnie nie stać.Sporo też poszło na paliwo na sterylki.A gaz niestety podrożał o czym Wam juz wczesniej pisałam i butla która kosztowała 48 zł od zimy kosztuje 68 zł.Nie wiem jak sobie jeszcze z tym poradzę.Zawsze coś.

Kochani jutro napisze wiecej.....Dobranoc.

iza71koty

Post » Wto kwi 17, 2012 20:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Izo, żyjesz?
Oszalałabym, jakbym tak w kółko coś remontowała. :|

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto kwi 17, 2012 20:54 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin

Tyle na głowie... Nie dziwię się, że padasz...
Gdyby się było bliżej można by chociaż trochę "fizycznie" pomóc,a tak to...
Przytulamy mocno i wspieramy wszystkimi dobrymi myślami :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]