SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY - KOTełkowa Drużyna

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 06, 2012 21:54 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob kwi 07, 2012 9:55 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Najlepsze życzenia na te Święta i po

Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 09, 2012 13:05 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Dziekuję bardzo za zyczenia świateczne :1luvu: i równiez zycze wraz z moim stadkiem wesołych i spokojnych świat :D ( w koszyczkach tylko maleńka część, wielkiej kociej rodzinki ;) )

Boguś, Jurek, Boluś, Synek, Zdzisia, Księżniczka

Obrazek..Obrazek..
Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt kwi 13, 2012 7:45 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

witam zdjęcia piękne :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Sob kwi 14, 2012 23:21 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

panimama pisze:witam zdjęcia piękne :1luvu:

My tez pieknie sie witamy :)

Musze sie pochwalic jaki niesamowity prezent dostałam a właściwie dostał Boguś, od Narni :) Mało się nie pozabijalismy kto ma pić z tego kubeczka, bo Boguś jednak nie bardzo sobie radzi i pozostanie przy piciu z miseczki ;) Ostatecznie zaszczytu picia z Bogusiowego Kubeczka dostąpił Wojtek, mój syn, który z Bogusiem żyje wręcz w symbiozie :D Kasiu, jeszcze raz, wieeeelkie dzieki za ten niesamowity prezent :1luvu:

Obrazek...Obrazek...Obrazek

Bogdan prawie zawsze sypia właśnie z Wojtkiem. Tylko czasami zdarzy sie, że zabłądzi do mnie ;) Właśnie tak sobie sypiaja w róznych konfiguracjach 8) Zdjęc tego typu mam oczywiście mnóstwo, bo nie moge sobie odmówic gdy wchodze do pokoju i widze taki obrazek :D

Obrazek....Obrazek....Obrazek...Obrazek

Iweta

Post » Nie kwi 15, 2012 1:27 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Piękne zdjęcia:))
Ja też mam parę takich, a właściwie mamy, bo każde z nas gdzieś tam kiedyś zostało przyłapane w łóżkowych pozycjach:))

A kubeczek cudny. Gdzie sie takie robi?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie kwi 15, 2012 6:52 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Takie kubeczki zrobisz w Silesii - wejście od Tesco od Chorzowskiej ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie kwi 15, 2012 8:51 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Lidka pisze:Piękne zdjęcia:))
Ja też mam parę takich, a właściwie mamy, bo każde z nas gdzieś tam kiedyś zostało przyłapane w łóżkowych pozycjach:))

A kubeczek cudny. Gdzie sie takie robi?

Zapewne jest wiele miejsc gdzie robi sie takie kubeczki ale ten jest wyjątkowy :D
Zrobiony w całkowitej konspiracji ;) Zdjecia ściagniete z watku i własny projekt Narni :1luvu: To była niesamowita niespodzianka dla nas :ok:

Może Kasia sama sie odezwie ale chyba mozna zamówic taki kubek u niej. 8) Ja w kazdym razie zamówie taki specjalny, ze specjalnym zdjęciam :wink: dla mojej córki na urodziny i mam nadzieje, ze Kasia sama dobierze kolory i całą reszte :D

Dopisze jeszcze, może ktoś chciałby zaadoptować trzy papużki w wilekiej klatce? 8)

Iweta

Post » Nie kwi 15, 2012 13:15 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Kubeczek piękny, fakt. Ale Boguś i tak piękniejszy. Ostatnie zdjęcia powaliły mnie na kolana. Słodziak :1luvu:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie kwi 15, 2012 16:54 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Tak widać że Bogus to szczęśliwy słodziak :1luvu: :ok:
A kubeczek cuuuuudny :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie kwi 15, 2012 20:00 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Pozdrawiamy z Pyrlandii. :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pon kwi 16, 2012 21:27 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Gdyby Boguś wiedział, ze ma swój fanclub to na pewno chodziłby dumny i zadzierał nos ;)

A teraz prosze zobaczyć łachudraka Pucka. Wystarczyła chwilka nieuwagi i....otwarta lodówka :lol: Potem to juz tylko warczenie, głośniejsze niż u Mariana i ucieczka po całym do
mu z kiełbachą w zębach a za nim sznurek zazdrosników gotowych wyrwać ten skarb :ryk:

Obrazek...Obrazek

Iweta

Post » Pon kwi 16, 2012 22:17 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

:ryk: Obrazek no Pucek tu za takiego groźnego robi ze faktycznie bez kija nie podchodź :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro sie 08, 2012 20:54 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

:surprise:

:mrgreen:

Petka

Post » Pt lut 22, 2013 23:57 Re: SPRYTNE ISTOTY TE MOJE KOTY

Dzis wieczorem na stacji benzynowej znalazłam bidulke z oskalpowanym i w części zasuszonym ogonkiem :( W ogóle nie miało mnie tam byc, miałam jechać w odwrotnym kierunku ale oczywiście jakaś siła zmieniła moje plany i pojechałam własnie tam ,żeby znaleźć tego nieszczęśnika ,a teraz zastanawiac sie co z nim zrobić. Jest bardzo kochany, cała droge siedział mi na szyi a ja jedna reka kerowałam a druga go miziałam, bo tak sie wtulał we mnie <3
Na razie jest w klatce w garazu, Rano pojedziemy do weta, Pewnie będzie miał amputowany ogon. Co potem....nie wiem. Może znajdzie sie ktoś kto mógłby wziąc go na tymczas, Musze tez wystawic jakis bazarek na leczenie. Że też ja zawsze musz miec take atrakcje :?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Iweta

[poprzednia][następna]