WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 16, 2012 15:25 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Mamrot pisze:porozmowie z Dużą jest tak: dla Fredzia oferuje ona tydzień u teściowej swojej,taka mini kwarntanna żeby sprawdzić czy zdrowy... potem Fredzio wylądowalby w kotulni. Decydujmy, co robimy bo trzeba już, czasu nie ma, albo obaj do pinokio co moim zdaniem jest masakrycznym rozwiązaniem... choć bliskie to sercu ale rozum mówi NIE. Albo Fredek jedzie doPoznania, gdzie za któtki czas spotka sie w kotulni z Groszkiem. a Drapek do mnie do Sopotu... k.ja nie wiem co ja zrobie... ale slowo się .... no.

Mamrot, ja mogę cegiełkowe bazarki wystawić, coś się jeszcze wymyśli może...

Kurczę, dzisiaj niby dopiero, ale jednak już poniedziałek!!!

Fotki wstawię później, bo muszę zmniejszyć rozmiary....

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon kwi 16, 2012 16:37 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

fotka "chłopaki" :)

Obrazek

_ogonek_

Post » Pon kwi 16, 2012 17:07 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Fredzik - on ma dwukolorowe oczęta!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

_ogonek_

Post » Pon kwi 16, 2012 17:08 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Piękne zdjęcia. Pełen relaks i luz :D W takim wydaniu to domki powinny się o niego bić!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon kwi 16, 2012 17:23 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Teraz Drapcik :1luvu: :1luvu: :1luvu: ten znowu ma takie dzikie spojrzenie :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

_ogonek_

Post » Pon kwi 16, 2012 17:23 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Nieźle mi się w betach przewalają, nie? :mrgreen:
Dziewczyny, jeśli transport nie znajdzie się na cito to nikt nie umrze, one po prostu nie mogą zostać u mnie długo ale kilka dni możemy posiedzieć sobie jeszcze na głowie :twisted: także na spokojnie organizujcie podwózkę. Razem z nimi pojedzie karma, którą dostałam od Nautici i książeczki zdrowia.
Fredzik jest zdrowy, ma jeszcze tylko maleńki wyciek z oczka i zapodajemy krople, za kilka dni nie powinno być śladu. Drapcik dostaje antybiotyk jeszcze 4 dni i na koniec pokażę go mojej wetce do kontroli (krople też dostaje, wyciek już dużo mniejszy, myślę, że do wyjazdu powinniśmy zrobić porządek z oczami). Dziura na grzbiecie nie powiększa się, dostaje jakieś coś na sierść i ciągle gościa futrujemy bo szczuplutki (w przeciwieństwie do Fredzia :twisted: ). Kupy o niebo lepsze, zmierzamy do ideału.
Szkoda ich rozdzielać bo są tacy zżyci :( No ale rozumiem sytuację.

EDIT: Jakie tam dzikie spojrzenie :twisted: Obudzony został ze słodkiej popołudniowej drzemki i się pyta o ssssssssooooooo chodzi? To najkochańszy Kot na świecie :) Obaj fajnie dogadują się z innymi Kotami, są zupełnie nieagresywne, po nocach cała brygada 6 - kocia demoluje nam lokal wspólnie i w porozumieniu :twisted:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon kwi 16, 2012 17:37 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Piekni są.
Fakt, szkoda rozdzielać. Ale życie pisze różne scenariusze.

Ogłoszenia nie przyniosły skutku jak widze.

Jednak czekam na cud :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 16, 2012 17:41 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Ogonku, wrzucaj ich na tentychmiast na najpopularniejsze strony, koniecznie w Warszawie, tu jest najwięcej domów.

Carmen201

Post » Pon kwi 16, 2012 18:27 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Piękne koty i piękne foty :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon kwi 16, 2012 19:20 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Ogonku, gdzież dzikie spojrzenie, toż to klon Mandarynki, nazwalabym letko mówiąc zakręconym nie najmądrzejszym...mam to na co dzień..

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Pon kwi 16, 2012 19:23 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Tzn. tak wyjaśniająco, żeby nie było: Chłopaki muszą zmienić dt, najlepiej w najbliższy weekend, ale jeśli ktoś musiałby z tego powodu stawać na rzęsach, to kilka dni nas nie zbawi.
Bardzo będę za nimi tęsknić, są uroczy i kochani, i w ogóle rozważamy z TŻem opcję przefarbowania jakichś naszych potffffffffforów i dokonania podmianki za te miłe Kotki :twisted: Szkoda, że mieszkanie ma metraż taki jaki ma i nijak nie chce być więcej :( Bo chęci do tymczasowania Rudasów są obecne. Są totalnie niekłopotliwi i bardzo grzeją w nocy :twisted:

Carmen201

Post » Pon kwi 16, 2012 19:37 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

Carmen, Fred był przemilaśny, Drapek przegrywal z Kacprem ilosciowo, fajnie że możesz być z nimi na trochę, słodziaki... I właśnie stwierdziłam, że metraż nie nie ma nic do rzeczy, i większa przestrzeń tym większy bajzel jak się rozpędzą...

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Pon kwi 16, 2012 21:16 Re: WólkaZa-PILNIE transport Wa-wa -Białystok

No, zdjęcia cudne, a jeszcze cudniejsze rekomendacje co do psyche Rudasków :1luvu:
A o tych oczkach dwukolorowych to już było na poczatku wiadomo... w pierwszych ogłoszeniach ( jam ci je kleciłam na podstawie info z wątku) to było na zachętę...ale teraz to jak patrzę na tę fotke, to zastanawiam się czy z tym oczkiem jest wszystko dobrze? Taki jakby zezik? Ale to może tylko fotka....
A swoją drogą, popatrzcie dziewczyny, Fredzik przez ok 2 tyg na " gigancie" i : zdrowiutki, w dobrej kondycji...a Drapek przez ten sam czas w dt no i ........
A mocno :ok: :ok: ściskam żeby się cud zdarzył i żeby im się udało razem dalej powędrować...

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto kwi 17, 2012 9:44 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

http://www.agapeanimali.org/galeria.php?page=21&lang=pl

Duża wysłala mi taki link do kotulni, do której miałby ewentualnie trafic Fred po wcześniejszym pobycie tygodniowym u teściowej Dużej. ten tydzien to miałaby by byc taka mini kwarantanna. potem dostałm od Duzej smsa z info, że byc może zwolnia sie DT w Poznaniu i czekam na potwierdzenie. Nie mam nic przeciwko kotulni ale nie widze tam Fredzia, i nie chce go skazywać na to. jemu dom potrzebny a nie mini azyul, chocby najczystszty itp itd. jakosmi tonie podchodzi... Jeśli Duża nasza wyczai DT w Poznaniu to może Fred pojedzie do pradziwego domu który szybko go wyadoptuje do DS bo kot jest przedniej jakości i urody... Jeśli nie bedzie DT to do kotulni Freda nie posyłajmy... cały czas czekamy na cud... na dom który doceni ten cudowny komplet gotowych turbo miziaków...

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

[poprzednia][następna]