Marlon pisze:KTO Z GDAŃSKA MA NASZE 2 KLATKI!
Ja nie mam z PKDT mam ją od Moniki Sz.z Jasienia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga marczak pisze:Marlon pisze:KTO Z GDAŃSKA MA NASZE 2 KLATKI!
KaleidoStar pisze:aga marczak pisze:Marlon pisze:KTO Z GDAŃSKA MA NASZE 2 KLATKI!
Wredne Słonko ma jedną, ale to jest ta moja.
Marlon pisze:Jakby ktos chcial kota na dokocenie sie mam czarnego samca po kastracji.
Mam tez 2 dorosle burasy, do adopcji raczej razem...
Zle napisalam,
KTO MA W GDANSKU NASZE KLATKI ŁAPKI???
Wredne_Słonko pisze:Marlon pisze:Jakby ktos chcial kota na dokocenie sie mam czarnego samca po kastracji.
Mam tez 2 dorosle burasy, do adopcji raczej razem...
Zle napisalam,
KTO MA W GDANSKU NASZE KLATKI ŁAPKI???
Ja też mam dwa buraski i też najlepiej razem. Czy widzę las rąk?
Ja miałam klatkę Mpacz ale dzisiaj już oddałam.
Wredne_Słonko pisze:Ja miałam klatkę Mpacz ale dzisiaj już oddałam.
mpacz78 pisze:Dziewczyny kto z PKDT będzie jako wolontariusz uczestniczył w akcji sterylizacje Gdynia 2012 w zakresie łapania kotów na terenie Gdyni oraz ich transportu do i z lecznic?
Monika P.
Monika K.
Marlena P.
Ktoś jeszcze ?
Proszę się zadeklarować i określić realnie ile mniej więcej godzin przepracuje jako wolontariusz w ramach tej akcji - podajemy to w ofercie jako wkład własny - potem do sprawozdania w grudniu każdy wolontariusz będzie musiał podpisać oświadczenie, że faktycznie tyle godzin przepracował, zrobimy też zestawienie godzin pracy wolontariusz z datami.
Musimy jeszcze wycenić godzinę naszej pracy - jakieś propozycje. Stawka będzie jedna dla wszystkich.
Rozmawiałam z p. B. Stzrelczyńską w kosztorysie w poz. 4. - wkład osobowy możemy podać kwotę - jako świadczenia wolontariuszy.
Marlon pisze:mpacz78 pisze:Dziewczyny kto z PKDT będzie jako wolontariusz uczestniczył w akcji sterylizacje Gdynia 2012 w zakresie łapania kotów na terenie Gdyni oraz ich transportu do i z lecznic?
Monika P.
Monika K.
Marlena P.
Ktoś jeszcze ?
Proszę się zadeklarować i określić realnie ile mniej więcej godzin przepracuje jako wolontariusz w ramach tej akcji - podajemy to w ofercie jako wkład własny - potem do sprawozdania w grudniu każdy wolontariusz będzie musiał podpisać oświadczenie, że faktycznie tyle godzin przepracował, zrobimy też zestawienie godzin pracy wolontariusz z datami.
Musimy jeszcze wycenić godzinę naszej pracy - jakieś propozycje. Stawka będzie jedna dla wszystkich.
Rozmawiałam z p. B. Stzrelczyńską w kosztorysie w poz. 4. - wkład osobowy możemy podać kwotę - jako świadczenia wolontariuszy.
Na pewno bedzie lapać Maria, może Gosia..
A nasza praca jest przeciez bezcenna, nie da sie wycenić
Jaką stawke proponujesz?
mpacz78 pisze:Wredne_Słonko pisze:Ja miałam klatkę Mpacz ale dzisiaj już oddałam.
Klatka mpacz jest prywatna nie pkdt![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 101 gości