Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 16, 2012 15:57 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Koci staruszek, nie dawno miał dom, ciepłe łóżko i pełną miskę. Po śmierci swojej Pani został wyrzucony na ulicę. Jak mówili świadkowie mieszkał tam ponad 4 tygodnie. Od wczoraj u nas na tymczasie - zabrany na ręce, a w zasadzie to "ściągnięty z chodnika" odwodniony, śliniący się, zmęczony i chory. Jeszcze bez badań i diagnozy. Ma silną biegunkę i koci katar, problemy z oddychaniem. Wiekowy, doświadczony przez życie. Bardzo prosi o karmę.

Obrazek
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon kwi 16, 2012 16:24 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Następna bida u Ciebie :(
Bardzo prosimy o karmę :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon kwi 16, 2012 16:33 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Możemy dorzucić z TŻ 40zł na karmę, może ktoś się dołączy? W tej chwili nie stać nas na więcej.. Pozdrawiamy!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon kwi 16, 2012 16:37 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Ludzie są okrutni :(

Aniu, mam karmę Sanabelle Senior - mogłaby być dla tego biedulka?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon kwi 16, 2012 16:39 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

dziękuję

Alyaa dziękuję a;e on nie chce/nie może wcale suchego, ma problemy też z zębami, tylko mokra karma w jego przypadku

Anna Rylska

Post » Pon kwi 16, 2012 16:52 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Ja też dorzucę do karmy, kto jeszcze, kochani pomóżmy Ani, ona biedna patrzy na te koty i nie wiele może bez naszej pomocy. Proszę kto jeszcze? Stwórzmy łańcuszek dobrych serc :P :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon kwi 16, 2012 16:56 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

dziękujemy!
ale chyba tak nie wiele to jednak nie, no coś tam jednak mogę jednak

Anna Rylska

Post » Pon kwi 16, 2012 16:59 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

I za to Ci chwała :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Post » Pon kwi 16, 2012 17:08 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Witam się cieplutko i zaznaczam sobie :ok:
Kochane bidulki,dobrze,że mogą liczyć na tak dobrą duszę jak Ty :1luvu:

Proszę o nr konta na pw,kolezanka chciałaby dorzucić grosik na potrzeby futrzastych :wink:

troszkę edytowałam, wcześniej pisałam z tel. i cuda się porobiły :roll:
Ostatnio edytowano Pon kwi 16, 2012 17:36 przez nelka83, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pon kwi 16, 2012 17:11 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

ode mnie już poszło, Fajnie Nelka83, może uzbieramy na jakiś woreczek karmy, może ktoś jeszcze coś dorzuci, hej kociary :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Post » Pon kwi 16, 2012 17:16 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Anna Rylska pisze:Alyaa dziękuję a;e on nie chce/nie może wcale suchego, ma problemy też z zębami, tylko mokra karma w jego przypadku
Kurcze, u mnie kociaste tylko na suchej, mokrej nie mam :oops: Mimo wszystko podeślę Ci jutro (mam dzisiaj totalnego lenia i nie wychodzę z domu :oops: ) trochę - może kocurek skusi się na rozmoczoną? Ewentualnie będziesz miała dla kotów z Brwinowa.

Marta_od_Kropeczki pisze:Możemy dorzucić z TŻ 40zł na karmę, może ktoś się dołączy? W tej chwili nie stać nas na więcej.. Pozdrawiamy!
Przelew w drodze :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon kwi 16, 2012 17:21 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Aniu kochana, proszę, przypomnij nam nr konta :mrgreen:

Alyaa :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon kwi 16, 2012 17:34 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Marta_od_Kropeczki pisze:Możemy dorzucić z TŻ 40zł na karmę, może ktoś się dołączy? W tej chwili nie stać nas na więcej.. Pozdrawiamy!
:1luvu:
nelka83 pisze:Witam się cieplutko i zaznaczam sobie :ok:
Kochane bidulki,dobrze,że mogą liczyć na tak dobrą duszę jak Ty :1luvu:

Proszę o nr konta na pw,kolezanka chciałaby dorzucić grosik na potrzeby futrzastych :arrow:
alab108 pisze:ode mnie już poszło, Fajnie Nelka83, może uzbieramy na jakiś woreczek karmy, może ktoś jeszcze coś dorzuci, hej kociary :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pon kwi 16, 2012 17:36 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

Alyaa pisze:Kurcze, u mnie kociaste tylko na suchej, mokrej nie mam :oops: Mimo wszystko podeślę Ci jutro (mam dzisiaj totalnego lenia i nie wychodzę z domu :oops: ) trochę - może kocurek skusi się na rozmoczoną? Ewentualnie będziesz miała dla kotów z Brwinowa.

Przelew w drodze :ok:

dziewczyny i chłopaki jesteście wielkie :1luvu:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon kwi 16, 2012 17:37 Re: Tymczasy i bezdomniaczki.Ciężka zima.Prosimy o pomoc, ka

dziewczyny dziękujemy serdecznie!
przepraszam ale nawet nie mam siły rozpisywać się i opowiadać co u nas, u kotów, od piątku śpię po 3-4 godziny, na podłodze pilnując psa,w międzyczasie podając kroplówkę kotu
jesteśmy wdzięczni!

Anna Rylska

[poprzednia][następna]