Myszka - Ćwiartka Myszki

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 15, 2012 19:27 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Sylwia coś w tym jest mamuśki mają ten szczególny zmysł,że wiedzą jak swoim dzieciom pomóc.Czasem lepiej niż lekarze,bo oni widzą pacjenta sporadycznie a ty na co dzień i twojemu oku nic nie umknie.A tymczasem mocne,żeby to upierdliwstwo co dopadło Piotrusia poszło na dobre i nie wróciło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mnie jak coś na żołądku zalegnie to ratuję się odgazowaną colą tą wersji prawdziwej nie light na słodzikach i zagryzam słonymi paluszkami-sól zatrzymuje wodę w organizmie i nie pozwala odwodnić się,po coli też nie tak bardzo mdli.To tak na wszelki wypadek gdyby dopadła kogoś jelitówka,czego oczywiście nikomu nie życzę.

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie kwi 15, 2012 19:56 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Anna61 pisze:Witaj Myszko. :1luvu:

:1luvu: mmmrrraaauuu
Czołem Aniu z Piękną Rodzinką :1luvu:

ula-misia pisze:Witajcie kochanieńcy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Osobne pozdrowionka i kciukaski za zdrówko dla Szkodnika -Pitusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Witajcie Słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ryk: Uluś,już wiesz o co mi chodzi

Dziekujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:
Jeszcze jutro mój planuje ,zeby go zatrzymać jeden dzień w domu dla pewności i od rana jeszcze jedzonko z dietki,a potem zaczniemy jeść normalne,zobaczymy.Dzisiaj zjadł trochę rosołku i kuraka,nic się nie działo,oby tak dalej :ok:
rudy kociak pisze:Sylwia coś w tym jest mamuśki mają ten szczególny zmysł,że wiedzą jak swoim dzieciom pomóc.Czasem lepiej niż lekarze,bo oni widzą pacjenta sporadycznie a ty na co dzień i twojemu oku nic nie umknie.A tymczasem mocne,żeby to upierdliwstwo co dopadło Piotrusia poszło na dobre i nie wróciło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: mnie jak coś na żołądku zalegnie to ratuję się odgazowaną colą tą wersji prawdziwej nie light na słodzikach i zagryzam słonymi paluszkami-sól zatrzymuje wodę w organizmie i nie pozwala odwodnić się,po coli też nie tak bardzo mdli.To tak na wszelki wypadek gdyby dopadła kogoś jelitówka,czego oczywiście nikomu nie życzę.

Tak Małgoś,coś w tym jest.Lekarka nie kazała podawać nic więcej poza tym co przepisała
A ja wczoraj robiąc porządki natknełam się na "enterol" .
Byłam pewna,że go już nie mamy,ale ostatnio co Pitek dostał antybiotyk mój Tż go dokupił,a,że od razu nie chce mu się kłaść zazwyczaj zakupów tam gdzie powinny być tylko piżgnął do szafki z innymi lekami to właśnie :evil:
I coś mnie naszło,żeby mu to podać.Mówię, w duszy,lekarka nie kazała,ale i tak mu to dam, co ma być to będzie,jak mu to nie pomoże to wyprowadzam się do komórki
Ale jak widzę,ze chyba zadziałałało,oby,zobaczymy jutro,bo dzisiaj nic nie było z qpszona :ok: :ok: :ok: :ok:

O,dzieki Małgoś :1luvu: z tymi paluszkami.O coli wiedziałam,ale że paluszki żeby jeszcze wsuwać to nikuda
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 15, 2012 20:02 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Cześć Myszko śliczniutka. :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie kwi 15, 2012 20:23 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Petka pisze:Cześć Myszko śliczniutka. :1luvu: :1luvu:

mmmrrraauuu Ukochane Pecinki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie kwi 15, 2012 20:36 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

co do paluszkow czy tez krakersow (bo i o tym slyszalam) nie jestem pewna.... Ale pamietam, ze jak moja siostrzenica kiedys miala jakas jelitowke to lekarz zalecil troszke odgazowanej coli sie napic. I pomoglo. Na problemy zoladkowe, niestrawnosci, bole zoladka dobry jest kisiel, ale jakis lagodny smak. Zadne cytrusowe smaki. Truskawka, brzoskwinia itp sa ok. Jak ja lezalam w szpitalu na woreczek zolciowy to zamiast paskudnego kleiku pozwolono mi zjesc kisiel wlasnie jakis taki brzoskwiniowy. Ale zadnego dosladzania i zadnych innych dodatkow typu ciastka. Najlepiej, zeby byl w takiej konsystencji jakby do picia.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie kwi 15, 2012 21:28 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

a to też słyszałam,ze jak kisiel to bezsmakowy,.a ciastka to biszkopty najlepiej
Ale to nawet polecają biszkopty i w innych akcjach
Ja po porodzie np mogłam z ciastek jeść właśnie biszkopty zapijane mineralka niegazowaną oprócz normalnych obiadów w szpitalu jakie były
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie kwi 15, 2012 23:54 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Czesc Mysiaczku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ucaluj Ta Twoja kochana Duza :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon kwi 16, 2012 7:22 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Dzień dobry najukochańsza Mysiuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: z najukochańszą Sylwunią :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję, że Piotruś dzisiaj jest już całkiem zdrowy :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon kwi 16, 2012 8:27 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Trzymamy za zdrowie :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon kwi 16, 2012 8:44 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon kwi 16, 2012 9:29 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Za zdrowie Piotrusia :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon kwi 16, 2012 12:04 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Jak się ma Piotruś? Cześć Kochane! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 16, 2012 14:27 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Bry :)
Uprzedzając sto pierwsze pytanie kryni - ćwiartujemy Mysię, będzie pasztet z kota :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 16, 2012 15:59 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

MaryLux pisze:Bry :)
Uprzedzając sto pierwsze pytanie kryni - ćwiartujemy Mysię, będzie pasztet z kota :)

Omatko Myszkę będą ćwiartować 8O 8O

Ratuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunku !
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon kwi 16, 2012 16:27 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

nie dam,nie pozwole :evil: niech no Mysiuni choc jeden klaczek spadnie z futerka przez ktorakolwiek z was, nie omieszkam zglosic tego odpowiednim osobom i organom scigania :evil: bede bronic Mysi jak lew, bo Mysia to koci skarb nad skarbami

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]