Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wredne_Słonko pisze:Kurcze, nie udało mi się dotrzeć na spotkanie. Byłam już w drodze jak dostałam wiadomość od tżta, że kota w końcu dała się złapać. Uff!Dzikie to jak cholera.. Mam nadzieję, że mi z klatki nie zwieje przy zmianie kuwety
A kociaki to prawdziwe maluchy - jakieś 3 tygodnie i nie wiem na ile to możliwe ale z tego co udało mi się na szybko dojrzeć to chyba same dziewuchy. Macie jakieś pomysły na imiona?
KaleidoStar pisze:Miłka. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, ale jako pierwsze wlazło do głowy i jak teraz usilnie myślę, to skutecznie blokuje napływ innych pomysłów na imiona ;]
Wredne_Słonko pisze:KaleidoStar pisze:Miłka. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, ale jako pierwsze wlazło do głowy i jak teraz usilnie myślę, to skutecznie blokuje napływ innych pomysłów na imiona ;]
Casting trwa. Dziewuchy są 4
sitoborowito pisze:wredne słonko! też jeszcze się nie znamy ale mam parę propozycjiCiri lub Milva ( to z Sapkowskiego), Lula, Łatka, Berta, Buba, Zoja/Zojka - nie wiem , czy coś ci się podoba
daj znać jak wypadłam w castingu
[/quote]KaleidoStar pisze:
Milva to dla matki bym widziała. U Sapka sporo indpiracji można znaleźć. Yen, Triss/Merigold, Keira i cały ten tabun czarodziejek. O albo Jaskier - fajne imię dla kota.
Marlon pisze:KTO Z KOCIARZY DZIALA NA PRZYMORZU?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości