Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 15, 2012 17:04 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

niestety ale nie dałam rady przyjść na spotkanie, właśnie wróciłam z długiej trasy, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze możliwość wkręcenia się do pomocy przy organizacji festynu

anjya

Od: Pon kwi 02, 2012 18:38

Post » Nie kwi 15, 2012 17:50 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z370749038 mądre jesteście, pewnie będziecie miały pomysł, jak ich zakasować... 507-521-944

Witam i Z GÓRY uprzedzam że nie sprzedaję piesków lecz wymieniam na żywność dla rodziców tych żę szczeniaczków! Oczywiście jeżeli znajdą się chętni !!!! zdjecia rodziców i szczeniaków wysyłam na e-mail :) SĄĄĄĄ śliczne gorąco polecam urodziły sie 14 lutego!!!! :)zostala juz tylko suczka jest przesliczna nietypowe umaszczenie!!!przepiekna!!!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie kwi 15, 2012 20:54 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Kurcze, nie udało mi się dotrzeć na spotkanie. Byłam już w drodze jak dostałam wiadomość od tżta, że kota w końcu dała się złapać. Uff! :) Dzikie to jak cholera.. Mam nadzieję, że mi z klatki nie zwieje przy zmianie kuwety :roll: A kociaki to prawdziwe maluchy - jakieś 3 tygodnie i nie wiem na ile to możliwe ale z tego co udało mi się na szybko dojrzeć to chyba same dziewuchy. Macie jakieś pomysły na imiona? :D

Wredne_Słonko

Od: Czw lis 16, 2006 19:06

Post » Nie kwi 15, 2012 21:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Wredne_Słonko pisze:Kurcze, nie udało mi się dotrzeć na spotkanie. Byłam już w drodze jak dostałam wiadomość od tżta, że kota w końcu dała się złapać. Uff! :) Dzikie to jak cholera.. Mam nadzieję, że mi z klatki nie zwieje przy zmianie kuwety :roll: A kociaki to prawdziwe maluchy - jakieś 3 tygodnie i nie wiem na ile to możliwe ale z tego co udało mi się na szybko dojrzeć to chyba same dziewuchy. Macie jakieś pomysły na imiona? :D

Miłka. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, ale jako pierwsze wlazło do głowy i jak teraz usilnie myślę, to skutecznie blokuje napływ innych pomysłów na imiona ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie kwi 15, 2012 22:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

KaleidoStar pisze:Miłka. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, ale jako pierwsze wlazło do głowy i jak teraz usilnie myślę, to skutecznie blokuje napływ innych pomysłów na imiona ;]

Casting trwa. Dziewuchy są 4 :)

Wredne_Słonko

Post » Pon kwi 16, 2012 7:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Wredne_Słonko pisze:
KaleidoStar pisze:Miłka. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło, ale jako pierwsze wlazło do głowy i jak teraz usilnie myślę, to skutecznie blokuje napływ innych pomysłów na imiona ;]

Casting trwa. Dziewuchy są 4 :)

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon kwi 16, 2012 7:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Trzy siostry i matka czy 4 małe????
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon kwi 16, 2012 7:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

wredne słonko! też jeszcze się nie znamy ale mam parę propozycji :) Ciri lub Milva ( to z Sapkowskiego), Lula, Łatka, Berta, Buba, Zoja/Zojka - nie wiem , czy coś ci się podoba :) daj znać jak wypadłam w castingu :D

sitoborowito

Od: Śro lut 15, 2012 20:36

Post » Pon kwi 16, 2012 13:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

sitoborowito pisze:wredne słonko! też jeszcze się nie znamy ale mam parę propozycji :) Ciri lub Milva ( to z Sapkowskiego), Lula, Łatka, Berta, Buba, Zoja/Zojka - nie wiem , czy coś ci się podoba :) daj znać jak wypadłam w castingu :D

Milva to dla matki bym widziała. U Sapka sporo indpiracji można znaleźć. Yen, Triss/Merigold, Keira i cały ten tabun czarodziejek. O albo Jaskier - fajne imię dla kota.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon kwi 16, 2012 15:27 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon kwi 16, 2012 15:39 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

KaleidoStar pisze:

Milva to dla matki bym widziała. U Sapka sporo indpiracji można znaleźć. Yen, Triss/Merigold, Keira i cały ten tabun czarodziejek. O albo Jaskier - fajne imię dla kota.
[/quote]

gdyby to był fb kliknęłabym "lubię to"! :ok: :lol:

sagę uwielbiam czytałam 5 razy i zamierzam jeszcze niejednokrotnie to jedyna książka do której wracam

sitoborowito

Od: Śro lut 15, 2012 20:36

Post » Pon kwi 16, 2012 15:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Ooo Ciotki ale jesteście produktywne! Na pewno coś z tego wybiorę :)
Muszę się upewnić czy to na pewno wszystko dziewczyny ale póki co szalona mama mi nie pozwala ;)

Sitoborowito, witam się ;)

Aga, dzieciaki są 4 i mama 5. Ten domek od Ciebie koniecznie chce kocura a po wstępnej rozmowie wydaje się fajny więc jeśli któraś z moich dziewczyn cudownie nie zamieni się w chłopaka to mogę komuś oddać chętnych na małego kocurka.

Wredne_Słonko

Post » Pon kwi 16, 2012 17:00 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

KTO Z KOCIARZY DZIALA NA PRZYMORZU?
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pon kwi 16, 2012 18:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

Marlon pisze:KTO Z KOCIARZY DZIALA NA PRZYMORZU?

Ja nie działam ale wiem o dwóch osobach: p. Ewa z Rzeczpospolitej i Maciek z Arkońskiej, na pw napiszę Ci telefony.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon kwi 16, 2012 19:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol .11

KTO Z GDAŃSKA MA NASZE 2 KLATKI!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

[poprzednia][następna]