Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 08, 2012 12:57 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -kotki proszą o 1%

Bozena54 pisze:Zdrowych i pogodnych Świąt :1luvu:

i Mokrego Dyngusa :lol:
Pako

Post » Pon kwi 16, 2012 14:48 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -kotki proszą o 1%

zapraszam na bazarek dla kotków viewtopic.php?f=20&t=141116 (łóżko dla kotka) :ok:
Pako

Post » Czw kwi 19, 2012 18:31 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -kotki proszą o 1%

Pako pisze:zapraszam na bazarek dla kotków viewtopic.php?f=20&t=141116 (łóżko dla kotka) :ok:

i jeszcze kolorowe bluzeczki viewtopic.php?f=20&t=141251
Pako

Post » Czw kwi 26, 2012 14:48 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -kotki proszą o 1%

Wszystkie poprzednie bazarki się pokończyły, kociaki już wsuwają jedzonko, i... trzeba zarobić na następne papu :lol:

zapraszam na bazarek: haczyki do usuwania kleszczy viewtopic.php?f=20&t=141482 - Koniec aukcji 2.05.2012
Pako

Post » Śro maja 02, 2012 10:58 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -kotki proszą o 1%

W tym miesiącu Kocia Skarbonka gra dla kotków p. Hani

Mruczeńka1981 pisze:"Kiedy zamykasz oczy widząc żebraka
Kiedy odwracasz głowę przechodząc obok skazańca
Wtedy zasłoń wszystkie lustra w swoim domu"

Gdzieś na końcu świata... nie, całkiem blisko, nieopodal wielkiego miasta, tuż pod nosami 600 tysięcy ludzi, swoje miejsce na ziemi znaleźli "niewidzialni". Niekochani, niepotrzebni, bezwartościowi - kłopoty porzucane pod cudzymi drzwiami, przerzucone przez ogrodzenie jak zużyte, niepotrzebne rzeczy, wyrzucone z samochodu w drodze na wakacje - kocie nieszczęścia, kocie historie, kocie życia. Ktoś jednak nie był ślepy na ich los...

Nieopodal Wrocławia, na skraju niewielkiej wsi stoi nieduży dom otoczony ogrodem. To dom dla niechcianych, a jednocześnie najbardziej niezwykłych zwierząt – kotów.
Przytulisko utworzyła wiele lat temu mama Pani Hannny, pani Aurelia Chombakow w podwarszawskim Michalinie. Kłopoty z sąsiadami i chęć zapewnienia zwierzętom lepszych warunków spowodowały podjęcie decyzji o przeniesieniu się na wieś. Sporo kotów jest już starych, wiele chorych. Ich leczenie, wykarmienie, sterylizacje i szczepienie pochłania ogromne fundusze. To przecież te największe „kocie nieszczęścia” zbierane od 20 lat na ulicach, w piwnicach, niechciane. U Pani Hanny znalazły swoje miejsce na resztę życia, opiekę i miłość. Wciąż jednak przybywa wiele nowych kocich istnień - dla wielu ludzi "problemów", których tak łatwo można się pozbyć - przecież Ona się nimi zajmie, nie wyrzuci, my możemy spokojnie zamknąć oczy i iść dalej w swoją stronę...

Nie odwracaj głowy, nie zamykaj oczu - pomóż pomagać! Niekochane, niechciane, porzucone koty liczą na Twoją pomoc!

Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2317840596

Serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prosimy o kciuki dla koteczki z guzem na sutku, operacja będzie 8. maja - bądź dzielna koteńko, masz szczęście, że ma kto o Ciebie zadbać :ok: :ok: :ok:
Pako

Post » Śro maja 02, 2012 12:10 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -kotki proszą o 1%

Pako pisze:W tym miesiącu Kocia Skarbonka gra dla kotków p. Hani

Mruczeńka1981 pisze:"Kiedy zamykasz oczy widząc żebraka
Kiedy odwracasz głowę przechodząc obok skazańca
Wtedy zasłoń wszystkie lustra w swoim domu"

Gdzieś na końcu świata... nie, całkiem blisko, nieopodal wielkiego miasta, tuż pod nosami 600 tysięcy ludzi, swoje miejsce na ziemi znaleźli "niewidzialni". Niekochani, niepotrzebni, bezwartościowi - kłopoty porzucane pod cudzymi drzwiami, przerzucone przez ogrodzenie jak zużyte, niepotrzebne rzeczy, wyrzucone z samochodu w drodze na wakacje - kocie nieszczęścia, kocie historie, kocie życia. Ktoś jednak nie był ślepy na ich los...

Nieopodal Wrocławia, na skraju niewielkiej wsi stoi nieduży dom otoczony ogrodem. To dom dla niechcianych, a jednocześnie najbardziej niezwykłych zwierząt – kotów.
Przytulisko utworzyła wiele lat temu mama Pani Hannny, pani Aurelia Chombakow w podwarszawskim Michalinie. Kłopoty z sąsiadami i chęć zapewnienia zwierzętom lepszych warunków spowodowały podjęcie decyzji o przeniesieniu się na wieś. Sporo kotów jest już starych, wiele chorych. Ich leczenie, wykarmienie, sterylizacje i szczepienie pochłania ogromne fundusze. To przecież te największe „kocie nieszczęścia” zbierane od 20 lat na ulicach, w piwnicach, niechciane. U Pani Hanny znalazły swoje miejsce na resztę życia, opiekę i miłość. Wciąż jednak przybywa wiele nowych kocich istnień - dla wielu ludzi "problemów", których tak łatwo można się pozbyć - przecież Ona się nimi zajmie, nie wyrzuci, my możemy spokojnie zamknąć oczy i iść dalej w swoją stronę...

Nie odwracaj głowy, nie zamykaj oczu - pomóż pomagać! Niekochane, niechciane, porzucone koty liczą na Twoją pomoc!

Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2317840596

Serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prosimy o kciuki dla koteczki z guzem na sutku, operacja będzie 8. maja - bądź dzielna koteńko, masz szczęście, że ma kto o Ciebie zadbać :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob maja 05, 2012 19:07 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Zapraszam na bazarek dla koteńki z guzem: viewtopic.php?f=20&t=141736&p=8841838#p8841838

Thorkatt - komu mam dać ew. dochód ze sprzedaży, żebyście tam wiedziały, że to na operację dziewczynki?

:)

Edit: równie dobrze może mi tej informacji udzielić Pako, albo ktoś kto to wie :)
poproszę wtedy PW :)
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Sob maja 05, 2012 20:10 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Zireael666 pisze:Zapraszam na bazarek dla koteńki z guzem: viewtopic.php?f=20&t=141736&p=8841838#p8841838

Thorkatt - komu mam dać ew. dochód ze sprzedaży, żebyście tam wiedziały, że to na operację dziewczynki?

Edit: równie dobrze może mi tej informacji udzielić Pako, albo ktoś kto to wie :)

Bardzo dziękuję, Zireael666 :1luvu:

już napisałam pw, wpłaty w tym konkretnym bazarku będą na moje konto, oczywiście potwierdzę wysokość wpłaty w wątku i pieniądze przekażę bezpośrednio na wskazany cel :ok:
Pako

Post » Nie maja 06, 2012 9:20 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Pako pisze:
Zireael666 pisze:Zapraszam na bazarek dla koteńki z guzem: viewtopic.php?f=20&t=141736&p=8841838#p8841838

Bardzo dziękuję, Zireael666 :1luvu:

już napisałam pw, wpłaty w tym konkretnym bazarku będą na moje konto, oczywiście potwierdzę wysokość wpłaty w wątku i pieniądze przekażę bezpośrednio na wskazany cel :ok:

:1luvu: :ok:

dziękujemy też jessi za wsparcie :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 07, 2012 20:07 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

:ok: :1luvu: oby tak dalej
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 07, 2012 20:10 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

jak się jedna osoba potwierdzi, to u mnie na bazarku ciuchowym na operacyję kociuli zostały tylko 2 fanty :)

Zireael666

Post » Pon maja 07, 2012 21:06 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

Zireael666 pisze:jak się jedna osoba potwierdzi, to u mnie na bazarku ciuchowym na operacyję kociuli zostały tylko 2 fanty :)

:dance: :aniolek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon maja 07, 2012 21:16 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wrocławskich - pomóż pomagać!

poszło 50zł do Pakowego zbioru.
Jak mała przed jutrem? wiecie?

Zireael666

[poprzednia][następna]