Randa pisze:potrzeba więcej ludzi na wątku pinokio, bo wchodzi tam tylko kilka osób. W sumie będzie tam 5 wólkowych kotów i sa 2 wólkowe psy viewtopic.php?f=13&t=135752
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:potrzeba więcej ludzi na wątku pinokio, bo wchodzi tam tylko kilka osób. W sumie będzie tam 5 wólkowych kotów i sa 2 wólkowe psy viewtopic.php?f=13&t=135752
Randa pisze:ktoś pisał o płatnym transporcie-ewentualnie ile to by kosztowało?
issey32 pisze:Randa pisze:ktoś pisał o płatnym transporcie-ewentualnie ile to by kosztowało?
Była jeszcze propozycja od jednej z forumowiczek o przewiezienie kotów pociągiem za zwrot kosztów. Studentka, więc koszty niższe. Jeśli zapadnie jakaś decyzja, proszę o kontakt na prw.
Mamrot pisze:napisałam rozpaczliwie błagalne pw do Dużej.proszę ją żeby wziełaFrddzia, wtedy ja wezme
Drapka. one naprawde niemogawracac do pinokio...mam 6 kotów i psa ale wezmę Drapka jesli ktoś sensowny weźmie Fredzia...
Mamrot pisze:issey32 pisze:Randa pisze:ktoś pisał o płatnym transporcie-ewentualnie ile to by kosztowało?
Była jeszcze propozycja od jednej z forumowiczek o przewiezienie kotów pociągiem za zwrot kosztów. Studentka, więc koszty niższe. Jeśli zapadnie jakaś decyzja, proszę o kontakt na prw.
co maja koszty przeożenia kotów pociągiem do tego że jest studentką?
sorry nie kumam
Mamrot pisze:napisałam smsa do Dużej.rozpaczliwie szukam dt w wawie i tak jak powiedziałam, jeśli fredzia ktoś weźmie to ja wezmeDrapcia. jest to z moje strony rozpaczliwe rozwiązanie ale naprawdę nie mogą wrócić pod Białystok.to bedzie dla nich koniec adopcji. DAJMY IM SZANSE
Duża von Focha pisze:Mamrot pisze:napisałam smsa do Dużej.rozpaczliwie szukam dt w wawie i tak jak powiedziałam, jeśli fredzia ktoś weźmie to ja wezmeDrapcia. jest to z moje strony rozpaczliwe rozwiązanie ale naprawdę nie mogą wrócić pod Białystok.to bedzie dla nich koniec adopcji. DAJMY IM SZANSE
Kiedy Fred musiałby do mnie przybyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 81 gości