A za dziewczynki trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:No śliczne, ale nikt ich nie chce.
Modjeska pisze:Ja zamawiam karmę w animalii. Jeśli czegoś nie ma to dzielą mi zamówienie na dwie części i odbieram to, co jest. Zdarzyło się też, że proponowali mi zamianę karmy na inny smak.
A za dziewczynki trzymam kciuki![]()
![]()
Anna61 pisze:Acha, zapomniałam napisać, że Witusiowi nauczyłam się robić SAMA kroplówki podskórne, bo wcześniej moja Kaśka mi pomagała, ale jak jej teraz nie ma, to muszę sobie sama radzić, i sobie radzę.
mb pisze:Anna61 pisze:Acha, zapomniałam napisać, że Witusiowi nauczyłam się robić SAMA kroplówki podskórne, bo wcześniej moja Kaśka mi pomagała, ale jak jej teraz nie ma, to muszę sobie sama radzić, i sobie radzę.
Jestem pełna podziwu![]()
Ja raz próbowałam zrobić Kasi zastrzyk podskórny.
Tak mnie roztrzęsło z nerwów, gdy Kasia ciągle się odwracała i patrzyła mi z oczy ze zdumieniem, że nic z tego nie wyszło
mar9 pisze:do domowych kroplówek dobrze mieć kota w transporterze, ma wtedy mniej możliwości manewrów i ucieczek
JaEwka pisze:okpodaj mi nr konta na pw
JaEwka pisze:Ja trzymam swoją na łóżkukroplówka zawieszona na lampce tż ją trzyma a ja kuje i jakoś leci
Erin pisze:Witajcie Kochani
tamiss pisze:U mnie kroplówka wisiała na gałce od mebli przyczepiona jeszcze gumką...
Teraz tylko żałuję, że mój "Kroplówkowiec" biega za TM...
Komentarze do twojego zamówienia:
Szanowna Pani/ Szanowny Panie,
W nawiązaniu do złożonego zamówienia pragnę poinformować iż obecnie oczekujemy na dostępność:
DOLFOS Urinodol - naturalna ochrona układu moczowego u kotów 60tab.
BAYER VetriDerm Otex - płyn do czyszczenia uszu 100ml
Dostawy tych produktów spodziewamy się w ciągu około 5-7 dni roboczych.
Uprzejmie prosimy o informację czy życzy sobie Pan/i oczekiwać na realizację zamówienia w tym terminie, czy też moglibyśmy zmodyfikować zlecenie lub wysłać przesyłkę bez w/w pozycji.
JaEwka pisze:Aniu przestań tam zamawiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Myszorek, Silverblue, wandakowaleczuk i 444 gości