Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY + pióro, sandałki - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 04, 2012 10:47 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

dana2509 pisze:Monika zadowolona :ok:
Dała torebkę Silverkowi do wąchania, pytając: "czujesz swoją panią i kolegów ? " :ryk: Obwąchał, ale nie odpowiedział :wink:

Tak przy okazji- kiedy zobaczyłam to zdjęcie z przygotowań bazarku, nie dawała mi spokoju myśl, skąd ja znam te koty? :roll:
Z racji tego, że na forum ogląda się ich (chyba) setki, dałam sobie spokój ze zgadywaniem.
Wszystko wyjaśniło się kiedy na pw, o dane poprosiła mnie Monika_Wolska :mrgreen:

Nic nie poczuł :( , ale trudno się mówi -wszak ja to raczej karmicielką niż panią byłam :mrgreen: . Chociaż ostatnio ja się moja dwójka rozwaliła nocą na łóżku to przypomniałam sobie jak Silver też sypiał z nami i nawet mi się lżej zrobiło że teraz są tylko dwa :D Nie powiem żebym nie tęskniła o NIE, ale w pewnym momencie wydawało mi się że najbardziej cierpi Feluś - on mimo wagi 7,8 kg jest wrażliwym kociastym i chyba najbardziej przeżywa wszystkie zmiany. Nawet chwilowo zastanawiałam się czy wzmożone sikanie nie jest przejawem tęsknoty.
Być może również, ale podstawą - choróbsko. Znów udało mi się złapać mocz, i ponownie stan zapalny :cry: W przyszłym tygodniu idziemy na usg układu moczowego - weci twierdza że nie ma sensu faszerować go bez kompletnej diagnostyki. Biedak

Bardzo się cieszę że torebka jest OK!

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Śro kwi 04, 2012 10:53 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Mój Bunio, dobre ponad 6 kg wagi, taki sobie zwykły - niezwykły burasek, ma tak samo :( Dopiero walczyliśmy z zapaleniem pęcherza i niestety widzę, że mamy nawrót. Weterynarz też sugerował stres; pytał czy nie pojawił się w domu nowy kot, czy czegoś nie przestawiłam.

I jak patrzę na niego jaki jest wielki, a w rzeczywistości to taka kochana, kocia pierdołka, do tego strachliwa niesamowicie - każdy hałas zaraz powoduje, że się kuli. I ciągle coś z tym pęcherzem :( Taki mój wrażliwiec.

No ale to taka moja refleksja ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 04, 2012 18:12 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

ja juz byłam u maria-kania i odebralam i sa super !!!

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Śro kwi 04, 2012 18:16 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

MagdaGdynia pisze:ja juz byłam u maria-kania i odebralam i sa super !!!

No to cudnie :) Kolejna zadowolona klientka :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 06, 2012 16:58 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Dziewczyny baaardzo sie cieszę że zakupy Wam się spodobały :D Proszę śledzić forum bo właśnie szykuję następne fanty :lol:
Paczka dla ellza1 została wysłana dzisiaj.
Pozdrawiam i życzę Spokojnych Świąt.

Monika_Wolska

Post » Sob kwi 07, 2012 11:49 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Odebrałam paczkę, bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biżuteria BIZANTICA!!! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p11305892
O nas - Noel(*) Sonia i Holly(*)za TM viewtopic.php?f=21&t=200539

brooklynboogie

Od: Sob kwi 25, 2009 0:43

Post » Nie kwi 08, 2012 21:42 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Teraz i ja wiem komu mają dziękować moje tymczasy i ja.Dziękujemy bardzo. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto kwi 10, 2012 15:18 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Nie ma za co dziekowaci. To niewiele wobec Twojego zaangazowania. Pozdrawiam.

Monika_Wolska

Post » Wto kwi 10, 2012 17:44 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Tunika dziś do mnie dotarła - dziękuję bardzo :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro kwi 11, 2012 18:50 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

A ja nadal zapraszam :ok:

W dt u horacy 7, na który idą pieniążki pojawiła się mama z 6 maluszkami. To ogromne koszty :( Bardzo będzie potrzebna pomoc.
po_prostu_kaska

Post » Nie kwi 15, 2012 21:50 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Monika_Wolska pisze:Dziewczyny baaardzo sie cieszę że zakupy Wam się spodobały :D Proszę śledzić forum bo właśnie szykuję następne fanty :lol:
Paczka dla ellza1 została wysłana dzisiaj.
Pozdrawiam i życzę Spokojnych Świąt.

gdzie sa nowe fanty? :)

MagdaGdynia

Post » Pon kwi 16, 2012 10:14 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Się piorą i prasują coby dobrze się zaprezentować na zdjęciach :D

Monika_Wolska

Post » Pon kwi 16, 2012 10:39 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

poprosze o linka jak beda ;]

MagdaGdynia

Post » Wto kwi 17, 2012 9:23 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

Dam linka na pewno.
Nie znam się bardzo na etykiecie forumowej ale pewnie powinnam napisać że teraz będzie "off top", ale... mam holender mam problem z jednym kociastym ze zdjęcia z 1szej strony. Białe cudo - Feluś - nadal posikuje na kanapę. Ostatnie badanie moczu wykazało znowu stan zapalny ze wskazaniem do usg. Pojechałam, zrobiłam - no i podobno jest prawie w porządku, tzn ściany pęcherza w dobrym stanie, widać jakieś osady (ale małe do 0,5 mm), dużych kamieni jako tako brak, ogólnie - niewielki stan zapalny. W tej lecznicy zaszłam też do weta i pani powiedziała mi, że przy takich wynikach nie ma sensu go faszerować lekami - dała coś przeciwzapalnego i Urinovet. No coż - jest prawie dobrze a on i tak posikuje. Wrr

Monika_Wolska

Post » Wto kwi 17, 2012 10:08 Re: Ubrania damskie - DUŻE ROZMIARY - na tymczasiątka

nei jestem specjalista w tej dziedzinie, ale jak moja piersiczka miala piasek a drugi raz sikala krwia alebez piasku, to wlasnie dostala leki przeciwzapalne, antybiotyk w zastrzuku i urinovet.

MagdaGdynia

[poprzednia][następna]