Danusia pisze:ula-misia pisze:ty już mnie nie rżnij, ja woreczka już nie mam a wątroby nie dAM
wątroby nie chcę , mam drobiową w lodówce, mogę Ci podesłać
taka mala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:ula-misia pisze:ty już mnie nie rżnij, ja woreczka już nie mam a wątroby nie dAM
ula-misia pisze:Kociama pisze:No tak![]()
naiwna myslałam że tam cywilizacja nie poczyniła zniszczeń
NIESTETY JAK WSPOMINAM wŁOCŁAWEK Z LAT DZIECIŃSTWA A OBECNY -TO NIJAK NIE WIDZĘ TAMTEGO PIERWSZEGO, park nie ten i wszystko inne
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:ty już mnie nie rżnij, ja woreczka już nie mam a wątroby nie dAM
taka mala
Kociama pisze:ula-misia pisze:Kociama pisze:No tak![]()
NIESTETY JAK WSPOMINAM wŁOCŁAWEK Z LAT DZIECIŃSTWA A OBECNY -TO NIJAK NIE WIDZĘ TAMTEGO PIERWSZEGO, park nie ten i wszystko inne
Chyba mnie dodupizm dopadnie no![]()
ale w sumie ważne że sa te wszystkie wspomnienia
ula-misia pisze:Kociama pisze:ula-misia pisze:Kociama pisze:No tak![]()
nie daj się, dodupizm jest do dupy , śmiej się ze wszystkiego bo inaczej to grozi nam głupota i to totalna a na gabinet bez klamek i kaftanik z dłłłłłłłłłłługim rękawkiem nie mam ochoty
Kociama pisze:ula-misia pisze:Kociama pisze:ula-misia pisze:Kociama pisze:No tak![]()
nie daj się, dodupizm jest do dupy , śmiej się ze wszystkiego bo inaczej to grozi nam głupota i to totalna a na gabinet bez klamek i kaftanik z dłłłłłłłłłłługim rękawkiem nie mam ochoty
![]()
pewnie wolę głupawkę
Danusia pisze:Kociama pisze:Ka żeś polazła?
pewnie już pitanikuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości