Anna61 pisze:Ja dzisiaj rano prawie dostałam furii po przeczytaniu wiadomości na poczcie
Szanowna Pani,
Kontaktowaliśmy się z Panią ponieważ na chwilę obecną niestety nadal nie posiadamy z Pani zamówienia:
3 szt. ROYAL CANIN Outdoor Mature 28 10kg
Czas oczekiwania wynosi ok 5 dni roboczych.
Uprzejmie proszę o informację czy życzy sobie Pani oczekiwać na dostępność tych produktów czy ewentualnie możemy zamienić na jakiś inny podobny?
Z góry dziękuję za wiążącą odpowiedź.
Oczywiście pomyślicie, że się zdarza

oczywiście zdarza się, przyznaję,
tylko ja wcześniej otrzymałam taką wiadomość, zaraz po zamówieniu i opłaceniu rachunku przez internet 1 kwietnia w kwocie 450 złotych
Szanowna Pani/ Szanowny Panie,
W nawiązaniu do złożonego zamówienia pragnę poinformować iż obecnie oczekujemy na dostępność:
DOLFOS Urinodol - naturalna ochrona układu moczowego u kotów 60tab.
Dostawy tych produktów spodziewamy się w ciągu około 5-7 dni roboczych.
Uprzejmie prosimy o informację czy życzy sobie Pan/i oczekiwać na realizację zamówienia w tym terminie, czy też moglibyśmy zmodyfikować zlecenie lub wysłać przesyłkę bez w/w pozycji.
Wściekłam się i napisałam do nich odpowiedź
Witam.
To zrobiło się już bardzo nieciekawie i denerwująco, bo ostatnio nie było tylko Urinodolu za którym to tak długo czekam, a teraz raptem karmy nie ma?!
Nie jest to poważne traktowanie klienta i proszę o zwrot wpłaconej 1 kwietnia kwoty 450,55 zł, na rachunek.....
Odpisali mi, a jakże, ale nie w polskim języku.
This is the mail system at host moh1-ve3.go2.pl.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
.........................................................
Może mi Ktoś przetłumaczyć tą odpowiedź?