Cudna kotunia

Moderator: DoBo
Avian pisze:Ufff, pierwszy dzień za nami.
I muszę, po prostu muszę się pochwalić - moja psychiczna Ruda Menda, zadebiutował dziś w wieku 9 lat i zdobył BISa domowychPlan wykonał - marzyłam o szkiełku, które było w nagrodę za BISa i to on je dostał
Aaaa - i krew się nie polała, ani siki![]()
Gratulacje dla wszystkich, do zobaczenia jutro
, który przyjechał jako "kot do towarzystwa"? Leżał sobie w legowisku z oznaczeniem "pers"?Mulesia pisze:
Psychiczna ruda menda.![]()
Coś mi to mówi. Czy to ten piękny rudy kot ( taki nietypowy odcień "rudości" ) trochę okraszony jakby śmietanką między oczkami i pod brodą, który przyjechał jako "kot do towarzystwa"? Leżał sobie w legowisku z oznaczeniem "pers"?
Jeśli tak, to mam ładne zdjęcie.
Avian pisze:Mulesia pisze:
Coś mi to mówi. Czy to ten piękny rudy kot ( taki nietypowy odcień "rudości" ) trochę okraszony jakby śmietanką między oczkami i pod brodą, który przyjechał jako "kot do towarzystwa"? Leżał sobie w legowisku z oznaczeniem "pers"?
![]()
Noooo, pewnikiem zgadłaś![]()
To liczę na ładną fotkę![]()
Dlaczego się nie ujawniłaś ?
Poczęstowałabym babką![]()
... a ten nietypowy kolor to rudy srebrzysty - ja gustuję w srebrach
Mulesia pisze:Na fotce w tle widać dziewczynę ciemnowłosą w czerwonym rozpinanym sweterku, więc nie wiem czy mogę wrzucić na publiczne forum ( a nie umiem zamazać jej twarzy ) . Wyślę Ci na PW lub na maila ( jak mi się uda )

Avian pisze:Mulesia pisze:
![]()
Noooo, pewnikiem zgadłaś![]()
To liczę na ładną fotkę![]()
Dlaczego się nie ujawniłaś ?
Poczęstowałabym babką![]()
... a ten nietypowy kolor to rudy srebrzysty - ja gustuję w srebrach

Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_, edyta.nowak87, Irek B, karolcia_nfo, sebas1137 i 5 gości