Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 18:39 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Rany Boskie, mafioza żeście do tej podłogi zatrudnili? :strach: Tylko co mu Kartofel zawinił?
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt kwi 06, 2012 18:45 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

jej... Kartofel taki dziadziuś, a jakiego zamieszania potrafi narobić 8O

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt kwi 06, 2012 19:59 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

TEATRZYK GERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!
Żywy obraz pt:
Hołd miedzeszyński.

Junior - O Wielka Szyszo, dzięki ci, że zaszczyciłaś swoim łaskawym futrem moje łoże, moją klawiaturę, moją poduszkę i przysięgam na Wielki Byt Wirtualny, że czołobitnym pozostanę...
Obrazek

Wielka Szysza - No dobra, to mu nie naszczam w szafie.
Obrazek

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt kwi 06, 2012 20:02 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Wesołych Świąt :D .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob kwi 07, 2012 8:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Szysza bardzo mi się podoba! Taka nowoczesna kocica :wink:

joszko89

Post » Sob kwi 07, 2012 17:13 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

W TYCH JAKŻE ŚWIĄTECZNYCH DEKORACJACH I W OGÓLE PIĘKNYCH OKOLICZNOŚCIACH PRZYRODY...

Obrazek

Ja pilnuję, czy dobrze posprzątane...
Obrazek

Ja sprawdzam, czy pościel dobrze zmieniona...
Obrazek

A ja się pytam dzie święconka, hę?
Obrazek

Ja tam śpię...
Obrazek

A ja uważam, że jajka-śmajka, a najważniejszy jest uczes elegancki!
Obrazek

A JA CIOCIOM MELDUJĘ, ŻE JESZCZE Z NIMI NIE OSZALAŁEM I W IMIENIU CAŁEGO NASZEGO GERIATRYKA ( Z PAŃSTWEM WŁĄCZNIE) ŻYCZĘ CIOCIOM ( I EWENTUALNYM WUJKOM)
WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro kwi 11, 2012 19:36 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Pon kwi 09, 2012 19:32 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Mimo liczby siwych pysków wygląda na całkiem wesołe Alleluja u Was :D Kartofelku, ajlowju :oops:
No i nie spodziewałam się, że Junior jest aż TAKI junior 8O
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon kwi 09, 2012 21:12 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Eeee... znaczy - jaki...? 8O

Megana

Post » Wto kwi 10, 2012 15:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

No w sensie, że nieletni jakby.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro kwi 11, 2012 19:51 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Nie dość, że letni to jeszcze osiemdziesiąt kilo żywej wagi :?

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

Państwo znienacka zostali zaproszeni na obiad świąteczny do Młodego i narzeczonej jego.
Od dwóch dni pańcio opracowuje plan logistyczny.
Pańcia (lakierując kolejną spapraną robotę) - Tradycyjnie pytam, o której mam być gotowa.
Pańcio (wtykając sobie w nos ligninę) - No właśnie nie wiem.
Pańcia (wzdycha znacząco)
Pańcio - no bo muszę wypłukać nos, a potem nie wolno mi wychodzić na zimno, a trzeba iść z psami, a nos powinienem wypłukać w ostatniej chwili, i kiedy my ich nakarmimy?
Pańcia (udaje głuchą)
Pańcio (snuje dalej) - Nie mogą jeść zaraz po spacerze... ani przed, bo kolki dostaną. Cholera wie, kiedy wrócimy...
... nie, no nie wiem, chyba jednak najpierw z nimi wyjdę a potem nos...
Pańcia ( z umiarkowanym zainteresowaniem) - A dlaczego po nosie nie możesz wychodzić?
Pańcio ( ze zgrozą ) - No raz wyszedłem i o matkobosko, miałem wrażenie, że wiatr mi mózg wywieje, wszystkie zatoki miałem zamarznięte! Nie masz pojęcia, jak ta maszyna płucze!
Pańcia (Wzór Samarytańskiej Siostry Miłosierdzia i jak wiadomo Pielęgniarka Idealna) - To wypłucz sobie zimowym płynem do chłodnic.

Megana

Post » Śro kwi 11, 2012 20:00 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megano!!!! Miej litość!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

babajaga

Post » Czw kwi 12, 2012 20:09 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

:mrgreen:

joszko89

Post » Sob kwi 14, 2012 17:38 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

Występują
Megana
Inteligentna Pani Farmaceutka.

Megana (dopadając okienka i zdradzając wszystkie objawy niedotlenienia mózgu) - Eee... Poproszę te na be, w spraju!
Inteligentna Pani Farmaceutka (bystrze) - Chodzi pani o krople do nosa?
M - No!!
IPF (otwierając szufladę z kroplami) - Na be? Na be mam betadrin, ale on nie jest w spraju.
M - Kur.... To prosze afrin. Duży!
IMF (z lekkim rozbawieniem) - Rozumiem, że nie pakować tylko na miejscu...?
M ( na wpół rozśmieszona, przez nos) - Bardzo śmieszne.

Megana

Post » Sob kwi 14, 2012 17:52 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

:ryk: :ryk: :ryk:

A co cię tak zatkało? Wiosna?
Obrazek

babajaga

Post » Sob kwi 14, 2012 21:07 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Uzależniona jestem, pisałam już o tym sporo.

Na dodatek - SYF I MALARIA...
Obrazek

No i jak teraz wejść...? Nawet jak otwarte...? Niby tarasu nie było, ale jakiś poziom był, a teraz co...?
Obrazek

No i dlatego ja się z sypialni w ogóle nie ruszam!
Obrazek

Megana

[poprzednia][następna]