Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Haksiu, a po co Twojej Dużej to organizowanie konferencji? Lepiej by się z Tobą pobawiła!
Inka
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Haksiu, a po co Twojej Dużej to organizowanie konferencji? Lepiej by się z Tobą pobawiła!
Inka
Sama nie wiem po co , idzie to bardzo mozolnie, ludziska (studenci, bo to dla) nie są zainteresowani- rejestracja praktycznie zerowa.
MalgWroclaw pisze:A o czym ta konferencja? Syn moich przyjaciół studiuje informatykę, co prawda w Krakowie
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Haksiu, a po co Twojej Dużej to organizowanie konferencji? Lepiej by się z Tobą pobawiła!
Inka
Sama nie wiem po co , idzie to bardzo mozolnie, ludziska (studenci, bo to dla) nie są zainteresowani- rejestracja praktycznie zerowa.
Jak dla studentów, to sami studenci powinni ją organizować!
MalgWroclaw pisze:Nie bójmy się chmury... jakiej chmury![]()
to na pewno nie jest dla mnie
Hannah12 pisze:Teraz jest modne programowanie w chmurze itp. Ta taki informatyczny outsourcing, korzystasz z zasobów, programów itp. które są osadzone gdzieś w świecie.
Hannah12 pisze:Teraz jest modne programowanie w chmurze itp. Ta taki informatyczny outsourcing, korzystasz z zasobów, programów itp. które są osadzone gdzieś w świecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 362 gości