Długo wytrzymuje bo u zdrowego kota 3 tygodnie paczka 
Moderator: Estraven
Długo wytrzymuje bo u zdrowego kota 3 tygodnie paczka 
dla mnie jeszcze jeden był problem z tym żwirkiem, a mianowicie jego wyrzucanie...nie nie samo sprzątnięcie tylko rozkładanie się w środowisku, a poza tym przy czterech szczających dość sporo pannach to bym finansowo nie wyrobiła 
vailet pisze:Hejka Lilka ja jednak polecam silikonowy.Czasem można większe paczki dostać 5 litrów nie 3,8 litra.
Całą do kuwety i Masz spokój tylko kupale wyciągasz.Drewniany ok.,ale Ty masz zbyt wiele kotów i syf Ci rozniosą.Miałam to wiem.Nie każdy lubi drewniany,a silikonowy to już prędzej tolerują.W necie chyba w Zooplusie było tanio bo 4 paczki po 19zł+5 gratis.5 litrowe.Miłej soboty
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Hejka Lilka ja jednak polecam silikonowy.Czasem można większe paczki dostać 5 litrów nie 3,8 litra.
Całą do kuwety i Masz spokój tylko kupale wyciągasz.Drewniany ok.,ale Ty masz zbyt wiele kotów i syf Ci rozniosą.Miałam to wiem.Nie każdy lubi drewniany,a silikonowy to już prędzej tolerują.W necie chyba w Zooplusie było tanio bo 4 paczki po 19zł+5 gratis.5 litrowe.Miłej soboty
to co ja dalam linka jest pakowane po 3,8 albo 5l i ponoc sie rozpuszcza w wodzie wiec nie zatka klopa, a drewnianego sama sie zastanawiam czy nie kupic i nie zobaczyc bo ten zwykly to wali strasznie i ciagle musze kuwete myc bo wole dac mniej i wyrzucic

Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 110 gości