Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Przepraszam - mam pytanie. Jeżeli działania moderacji widoczne są na main, a nie na PW, to dlaczego zastrzeżenia można zgłaszać jedynie na PW? Myślę, że jeżeli część sprawy dzieje się na main, a część na PW, to całość przestaje być czytelna.
9. Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania należy zgłaszać wyłącznie na PW do administracji Forum.
alix76 pisze:Doczytać zawsze warto: viewtopic.php?f=1&t=135343&start=885#p8775088 . VVu nie był łaskaw wspomnieć, że moja interwencja polegała m. in na usunięciu treści i postów bardzo niemiłych dla założycielki wątku. Otwarcie też powątpiewano, czy moderacja zareaguje (domyślnie zapewne z powodu kumoterstwa). Zareagowałam, bo tylko ja byłam w sieci. W sumie mogłam zostawić te miłe rzeczy na kilka godzin i poczekać, aż pojawi się ktoś inny i uprzątnie - ale wtedy to byłoby kumoterstwo.
Theodora, pierwszy wpis nie pomógł, stąd uprzedzenie o dalszych konsekwencjach.
moś pisze:Uderzyć w stoł a nozyczki sie odezwa niebawem:twisted:
alix76 pisze:Doczytać zawsze warto: viewtopic.php?f=1&t=135343&start=885#p8775088 . VVu nie był łaskaw wspomnieć, że moja interwencja polegała m. in na usunięciu treści i postów bardzo niemiłych dla założycielki wątku.
Jek pisze:Nożyczki mogą też działąć zgodnie z przypisaną im przez "producenta" rolą.
Femka pisze:Jek pisze:Nożyczki mogą też działąć zgodnie z przypisaną im przez "producenta" rolą.
"Producent" przemówił w innym wątku i zakazał nożyczkom moderowania![]()
Jestem spokojna, że tym razem "moderacja" dozna olśnienia i zrozumie.
EDIT: czy to znaczy, że nożyczki zostały przesunięte na inny ważny odcinek?
VVu pisze:To już się dowiedzieliśmy, kto tu rządzi: "ziomale z Jokota" (viewtopic.php?p=8776563#p8776563)...
Gdybyśmy się dłużej (lub wcale) mieli nie widzieć, to TRZYMAJCIE SIĘ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość