Bona leki przypięte są do tablicy! Niech służą.
Vanderherring - jestem pod wrażeniem dyżuru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:No więc....
Artur - kupy wciąż brak. Czekamy jak na błogosławieństwo. Zrobiłam mu lewatywę, dostał powoną dawke parafiny z gerberkiem. Nie no po 5 ml takiemu maleństu nie będę dawać. Delikatnie się staramy z Nim postępować.
Jenny - faktycznie pojechała do super wypasionego domu. Będzie tam szczęśliwa.
Gosieńka - moja oblubienica już u mnie na DTCóż Ja mogę, mam słabość od poczatku do Niej.
No i w poniedziałek szykuja się kolejne adopcjeAle to tajemnica
herzpl pisze:basia ktos pisal ze kazalas dawac kilka razy dziennie po 5 ml.![]()
![]()
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:basia ktos pisal ze kazalas dawac kilka razy dziennie po 5 ml.![]()
![]()
Tak Herz ale to jest dawka dla dorosłego kota, a Artur ma niespełna 3 miechy
elape pisze:Miłe spotkanie, fajnie było spotkać oko w oko miłych ludzi, których znało się tylko ze słowa pisanego. Gospodarzom wielkie dzięki za kulinarne przygotowanie spotkania. Fajna atmosfera, szkoda tylko, że nie wszyscy dopisali.
elape pisze:Mała Daria robiła za maskotkę i była bardzo grzeczna, Marta może być dumna z takiej gwiazdeczki.
No i dziękuję Marcie za transport, gdyby nie ona nie byłoby mnie tam dzisiaj, a potrzebowałam tego wyjścia!!!
Każdy opowiadał o swoich kocich pupilkach, stałych i tymczasowych. Wszyscy podziwiali kotkę gospodarza - Szoszanę. Przepiękna i otwarta na człowieka, bardzo się zmieniła na korzyść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 659 gości