Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:Bożenko, załóż taki temat na Pchlim targu, tam więcej osób zauważy...
BOZENAZWISNIEWA pisze:puszatek pisze:Bożenko, załóż taki temat na Pchlim targu, tam więcej osób zauważy...
Nie Basiu..nie chce ,żeby WIECEJ ludzi widziało...ja to pisze do Przyjaciół,jesli maja coś zbędnego.Od niektórych "życzliwych"nie chcę Ja tam jak mam cos to oddaje,więc tak pomyślałam...sobie...Zagladam na bazarki i pchli targ i zawsze cos kupuje,bo taniej....
puszatek pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:puszatek pisze:Bożenko, załóż taki temat na Pchlim targu, tam więcej osób zauważy...
Nie Basiu..nie chce ,żeby WIECEJ ludzi widziało...ja to pisze do Przyjaciół,jesli maja coś zbędnego.Od niektórych "życzliwych"nie chcę Ja tam jak mam cos to oddaje,więc tak pomyślałam...sobie...Zagladam na bazarki i pchli targ i zawsze cos kupuje,bo taniej....
rozumiem Cię doskonale...
meggi 2 pisze:Bożenko oddam Ci nową pościel bawełnianą, jeżeli chcesz, ale nie będe wysyłać pocztą , bo ciężko
meggi 2 pisze:Ale to jest pościel biała do prasowania, o spotkaniu nic nie wiem.
kamari pisze:meggi 2 pisze:Ale to jest pościel biała do prasowania, o spotkaniu nic nie wiem.
Kobieto, gdzieś ty się uchowała![]()
![]()
W niedzielę, na Starówce, kole południa robimy zlot czarownic. Nie tych czarownic, ale tych ... no w każdym razie spotkanie dziewczyn z forum. To mój prywatny prezent urodzinowy. Co nie znaczy, że przy okazji nie można załatwić kilka forumowych spraw![]()
![]()
Bożenko, ja mogę po ciuszarniach poszukać fajowych ciuszków dla chłopaczków. Dla ciebie zresztą też, jeżeli byś chciała. Od lat się tam ubieram, można trafić fajne rzeczy
kamari pisze:Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje![]()
hi,hi...preferencjeto "powiem Ci na uszko..."
kamari pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje![]()
hi,hi...preferencjeto "powiem Ci na uszko..."
I pamiętaj o rozmiarachCo prawda wiem, jak wyglądacie, ale nie umiem określić miary
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 60 gości