MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 12, 2012 11:08 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

czycha3 pisze:Maniuś, miśku, nie strasz, bo tu ludzi zawału dostaną..
Dobrze, że już po kryzysie :1luvu:
Wiem, co znaczą nerwowe święta, bo mój Mikuś od jakiegoś tygodnia, co chwila ląduje u weta i właściwie, to nie wiadomo co mu jest. =(

Mikuś nie strasz nas , bierz przykład z Manka :ok: A mój Miki tez ostatnio wylądował u weta i to nie z powodu S.U.K. tylko coś mu urosło na języku ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw kwi 12, 2012 21:11 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

Dobranoc Manieczku ukochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt kwi 13, 2012 7:09 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

I dzień dobry Skarbie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pt kwi 13, 2012 8:07 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

bulba pisze:No Manieczku, hopsamy po domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I jeszcze wyżej! :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt kwi 13, 2012 8:18 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

czycha3 pisze:
bulba pisze:No Manieczku, hopsamy po domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I jeszcze wyżej! :ok:

:ok: :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt kwi 13, 2012 13:04 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

Miałam przed chwilką tel w sprawie adopcji Maniusia z Warszawy .... i domek wygląda obiecująco :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt kwi 13, 2012 13:10 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

Justa&Zwierzaki pisze:Miałam przed chwilką tel w sprawie adopcji Maniusia z Warszawy .... i domek wygląda obiecująco :lol:

:ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt kwi 13, 2012 13:57 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Miałam przed chwilką tel w sprawie adopcji Maniusia z Warszawy .... i domek wygląda obiecująco :lol:

:ok:

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt kwi 13, 2012 14:28 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

:ok: Oby, oby się udało. To już tyyyyle czasu czeka, Maniek...
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt kwi 13, 2012 15:09 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

Witam wszystkich kociarzy serdecznie! Mam na imie Żaneta. Mieszkam w Warszawie i szukam takiego przyjaciela jak Maniek. Mam juz dwa koty ze schroniska ale mieszkaja poza miastem w domu z ogrodem (jeden z nich ma padaczke, wiec z Vetem jestem za pan brat). Maniek mieszkalby ze mna w kamienicy tuz przy Lazienkach Krolewskich. Leczenie i pomoc Maniusiowi to zaden problem a wdziecznosc milosc i mruczenie do snu to najlepsze podziekowanie. Mialam juz kota o tym imieniu. Mial 14 lat kiedy odszedl za TM. I kiedy zobaczylam Mańka to wiem, ze to przyjaciel dla mnie. Zrobie co w mojej mocy zeby mu pomoc. :)

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt kwi 13, 2012 15:19 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

zaneta22 pisze:Witam wszystkich kociarzy serdecznie! Mam na imie Żaneta. Mieszkam w Warszawie i szukam takiego przyjaciela jak Maniek. Mam juz dwa koty ze schroniska ale mieszkaja poza miastem w domu z ogrodem (jeden z nich ma padaczke, wiec z Vetem jestem za pan brat). Maniek mieszkalby ze mna w kamienicy tuz przy Lazienkach Krolewskich. Leczenie i pomoc Maniusiowi to zaden problem a wdziecznosc milosc i mruczenie do snu to najlepsze podziekowanie. Mialam juz kota o tym imieniu. Mial 14 lat kiedy odszedl za TM. I kiedy zobaczylam Mańka to wiem, ze to przyjaciel dla mnie. Zrobie co w mojej mocy zeby mu pomoc. :)

A jak się dowiedziałaś o słodkim Maniusiu? :)
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt kwi 13, 2012 15:27 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

jestem po wstepnej rozmowie tel z osoba zainteresowana adopcja Manka... Wstepnie jestem na tak :)

tak wiec ... :)

mam 2 zaufane osoby, tylko teraz kto pierwszy ten lepszy :D

bulba czy VVu na wizyte przedadopcyjna? :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 13, 2012 15:29 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

Szukalam kota, ktory potrzebuje spokojnego domu i pomocy lekarza. I trafilam na koty.sos.pl. A to, ze jest obzartuchem łamiacym stoliki przy skoku i kocha spacery tak jak ja rozbroilo mnie. :) wiec w niedziele zalatwie ochrone okna i wyprawke dla Manka w jego solidnym rozmiarze i bede czekac z niecierpliwoscia. :*

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt kwi 13, 2012 15:32 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

zaneta22 pisze:Szukalam kota, ktory potrzebuje spokojnego domu i pomocy lekarza. I trafilam na koty.sos.pl. A to, ze jest obzartuchem łamiacym stoliki przy skoku i kocha spacery tak jak ja rozbroilo mnie. :) wiec w niedziele zalatwie ochrone okna i wyprawke dla Manka w jego solidnym rozmiarze i bede czekac z niecierpliwoscia. :*

Justa&Zwierzaki i Jej koty są na stronie koty.sos.pl?
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt kwi 13, 2012 15:34 Re: MANIEK(FIV+) już po strachu,ale poszukiwania DS nadal tr

widocznie z pakietu ogloszen

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]