Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:dzisiaj odbieram kotkę z adopcji, którą oddałam rok temu, beżowa koteczka z Purkyniego, nie ma za bardzo szczęścia, nie dogaduje sie z kotką rezydentką, problem sie nasila, a opiekunowie też chyba stracili do niej serce![]()
kotka bedzie mogła trochę przenocować u Figaro, ale potrzebny jest dla niej dom tymczasowy, czy ktoś mógłby pomóc?
Gibutkowa pisze:PILNE!!! Potrzebny TDT we Wrocławiu do czasu transportu dla kotki lub transport Wrocław-Szczecin. Najpóźniej do niedzieli/poniedziałku.
jessi74 pisze:od trzech miesięcy próbowali różnych sposobów, ziółek nawet , niestety nic nie pomaga.... rezydnetka akceptowała kotkę dopóki tamta była mniejsza..
michalinadzordz pisze:dziewczyny ja już poddaję się bazarkowo... totalny brak zainteresowaniacisza jak makiem zasiał...
jessi74 pisze:jessi74 pisze:od trzech miesięcy próbowali różnych sposobów, ziółek nawet , niestety nic nie pomaga.... rezydnetka akceptowała kotkę dopóki tamta była mniejsza..
kicia od piątku w nowym domku, trzymajcie kciuki
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:jessi74 pisze:od trzech miesięcy próbowali różnych sposobów, ziółek nawet , niestety nic nie pomaga.... rezydnetka akceptowała kotkę dopóki tamta była mniejsza..
kicia od piątku w nowym domku, trzymajcie kciuki
![]()
![]()
![]()
michalinadzordz pisze:dziewczyny ja już poddaję się bazarkowo... totalny brak zainteresowaniacisza jak makiem zasiał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 678 gości