7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 16, 2012 19:11 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

widzialam mamę szylkretę- sprawczynię calego zamieszania z maluchami w obsługiwanym gnieździe.
czebaby ją capnąc. bedziem się uśmiechać o klatkę lapkę.

Jak teraz w Koterii, można przywieźć kota bez umawiania się? Coś się zmieniło oprócz adresu?

Mam jeszcze jednego gościa, ktorego teraz lecze z grzyba okropnego. Też kwalifikuje się do capnięcia i też dzikun. Znowu robota czeka. I tak dzialam bardzo wybiórczo . Ich dużo więcej na tym osiedlu.

Michaniu jeszcze pelnojajeczny i jakoś nie prowokuje do cięcia. Poczekam jeszcze troszkę
Przytulak zrobił się niesamowity.
Mela u Izy, siostra Michasia , to młodziutka staruszka, taka złośliwa mała babcia. Chodzi i cały czas coś gada pod nosem. Bez przerwy słychać mmmrmrmamyummrreeuuoouu :ryk:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto mar 20, 2012 16:13 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

Ciekawe czy Michaś jeszcze zwiększy swoje możliwości przytulańskie po kastracji :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto mar 20, 2012 20:08 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

jamkasica pisze:Ciekawe czy Michaś jeszcze zwiększy swoje możliwości przytulańskie po kastracji :)

myślę , ze tak a na pewno zwiększy możliwości na adopcję bo w trakcie kastracji oczko bedziem reperować i będzie pikny :1luvu:

asia2

Post » Wto mar 27, 2012 10:33 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

jesteśmy umówieni na zabieg na czwartek. Kciuki mile widziane.

Michaś nie wytrzymał , pękł był po prostu gdy pojawiła sie nowa panna ( na tymczasik) niesterylizowana.
Poddał sie i przyznał do dorosłości 8) a ciotka Aśka szybko fakt wykorzystuje. :D

Niestety koteńka choruje i Michasiu z tej przyczyny rowniez aczkolwiek nie tylko 8) :D ma zakaz zbliżania się i dokuczania jej.
Walory głosowe wreszcie obserwujemy u chłopaka :D

asia2

Post » Wto mar 27, 2012 17:48 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

Kciuki som :ok:
Michas to piękny chłopczyk i pannica straciła by dla niego głowę.Jakbyś jej pozwoliła.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto mar 27, 2012 19:26 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 27, 2012 22:48 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

dzięki za kciuki :D
Michaś z braku innych obiektów do miłości , zdejmuje z półki pluszowe zabawki i z całą, nazwijmy to serdecznością ściska ząbkami 8O :D , śpiewając przy tym najcieńszym tenorkiem na świecie :D :D :D

asia2

Post » Wto mar 27, 2012 23:05 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

dodam jeszcze , że siostrzyczka Miśka, Melka ma rujkę i woła "ojej, ojej, ojojoj!" a wszyscy domownicy padają ze smiechu.
Ciekawe jak długo będą się śmiali 8) :D :D :D

asia2

Post » Śro mar 28, 2012 8:11 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

asia2 pisze:dzięki za kciuki :D
Michaś z braku innych obiektów do miłości , zdejmuje z półki pluszowe zabawki i z całą, nazwijmy to serdecznością ściska ząbkami 8O :D , śpiewając przy tym najcieńszym tenorkiem na świecie :D :D :D

Karmel to zawodził jakby był ostatnim :mrgreen: nie kastratem. Jeszcze znaczył w promocji.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 02, 2012 21:09 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

Michałek już po zabiegu usunięcia rzeczy zbędnych dyndających (okropna jestem 8) :D ) i po zabiegu na oczku.
To już kilka dni mineło więc maluch wygląda jak nowy. Zaraz ruszę z ogłoszeniami zdjęcia bede, jeśli uda mi się je wstawić :oops:
Za dwa trzy tygodnie wizyta kontrolna u dr. Buczek. Niestety istnieje możliwość że zrosty się odnowią i cala robota na darmo. Bądzmy dobrej myśli.
Bardziej się bopje jak on do adopcji pójdzie nawet jakby znalazł się wspaniały domek. To straszny dzikus był i bedzie do obcych. No ale mamy jeszcze trochę czasu na uspokojenie Miśka :ok:

asia2

Post » Wto kwi 03, 2012 9:46 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

Trzymam kciuki by sie nie odnowiły. Te zrosty oczywiście.Bo nie piszesz o dyndaczach chyba :mrgreen: I za domek :ok: też są.
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 12, 2012 20:36 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

michasiowe oczko nie wygląda tak dobrze jak sobie wyobrażałam że wyglądać bedzie po zabiegu. Nie ma problemu ale szczerze mówiąc gdybym wiedziała jaki efekt jest do osiągnięcia , nie wiem czy decydowałabym się na ten zabieg. Ale nic. poczekam jeszcze aby ocenić sprawe. Może za wcześnie na takie poglądy.

bardzo się martwie bo kitek tzw Mądrala , który cała zimę przychodził do mnie po schronienie i karme , teraz przepadł. Od kilku dni nie ma go nigdzie. To chyba kotka i chyba też sterylizowana. Na pewno nie pełnojaczny kocur. Mam nadzieję, że Ktoś go /ją przygarnął bo miłe to było i ufne. A nie śmiejcie się ze mnie że taka niepewna jestem płci ale kot wielki więc sugeruje kocura a ja bez mocnych okularów to tylko kształty widzę. Wymacałam tylko że jajków nie ma i więcej nie chciałam męczyć :D

Drugi kitek - dzikus jest do odjajeczkowania. Udało mi się zawalczyć z jego grzybem. Bałam się że przez te włóczegi opuści za dużo dawek leku ale wygrałam. Wygrałam poza tym jeszcze raz. Ten dzikus nad dzikusy zawołal mnie gdy wracałam z pracy a on mnie zauważył ukryty za drzewem. Krzyknęłam do niego aby szedł za mna, to dostanie jeść. Przyszedł.
Teraz tylko znaleźć czas i siłe na te wszystkie łapanki.

asia2

Post » Czw kwi 12, 2012 20:51 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

Asia, pokazałabyś to oczko szerszej publiczności. Może być na fotce 8)

No niestety- czasochłonny i wyczerpujący ten łapankowy biznes z pewnością :/ :roll:
Ale co by było gdyby go nie było!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw kwi 12, 2012 21:34 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

jamkasica pisze:Asia, pokazałabyś to oczko szerszej publiczności. Może być na fotce 8)

No niestety- czasochłonny i wyczerpujący ten łapankowy biznes z pewnością :/ :roll:
Ale co by było gdyby go nie było!

zrobie, no zrbie te zdjecia, obiecuje. Zawsze mam z nimi pod górkę :(

Gdyby biznesu nie było , to NUDA (normalnie bym pękała z tej nudy- czyt . z radości)
Jeszcze mam na oku kotke w ciąży. Kurka mam obiekcje. Może poproszę kogoś o pomoc bo nie poradzę i jeszcze kilka kotów od karmiciela...

asia2

Post » Pt kwi 13, 2012 6:48 Re: MALUSZKI Z PIWNICY. MICHAŚ SZUKA DOMKU

A co z tym oczkiem jest nie tak?
Co prawda efekt dopiero widać po jakimś czasie.

Asiu, wiem jak trudno łapać kotki ciężarne.Dylemat okropny.Robiłam to i robię jeśli muszę ale ciężko.Mam taką jedną nie łapalną.Teraz jest w ciąży.Dulczę z łapką i nie wiem czy cieszyć się czy matrtwić ,że ja znów omija.Mam takiego pecha,że jeśli wchodzi to łapka albo zacina się albo nie zamyka.Przez 3 lata nie przeżył ani jeden kociak. Tylko moja Bianka.

Cieszę się,że grzybek zawalczony. Co do kocika co "zaginął" może to jednak kocia nie cięta. I poszł miłości szukać. Koty czasem wtedy giną na 2 tygodnie a nawet wiecej.

Trzymam kciuki za łapanki.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]