Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 13:39 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

felin pisze:Nie może być :D On bardzo przedsiębiorczy jest.
U mnie wylazl górą z zamkniętej klatki 8O Wydawalo mi się, że wystarczy górną klapkę zamknąć, a blokować nie trzeba, bo przecież wysoko, a maly nie widzial za dobrze. Okazalo się, że jednak to co chcial, to zobaczyl i ze wspinaczką po suficie klatki też sobie poradzil.

no, pomysłowy jest :ok:
mam ubaw na całego(myślałam,że się znudzi,ale gdzie :twisted: )
Na parapecie sobie kadzidełkuję..uwielbiam sie odpreżyc wąchajac te przyjemne zapachy.A ten od razu przystepuje do ataku i walczy z dwoma rozpalonymi kadzidełkami.Wali je łapa, a jak sie uda je rozdyndac to chwyta zebami i wyrywa z podstawki i ucieka pod łózko maltretujac zdobycz... :lol: Ale tak "naw3ala"łapką, bo widzi,ze sie jeszcze zar tli i sie spazyc nie chce....
Oczywiscie przecudnie pomaga pani sprzatac i poluje na odkurzacz z zawzięciem...Juz o u juz mordowaniu mopa nie wspomne, bo jazda nie z tej ziemi.Ważne,że widzi,ze oczka sa sliczniejsze, czyste..nic z nich nie leci.Szykujemy się na kontrolę.Teraz własnie jeździ po kocurze głuchym i kalekim Peji.Jest zdrowy i b.czuły dla zbója...co ten diablik z nim robi :strach:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 07, 2011 17:45 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

:ryk:
Na odkurzanie u mnie się nie zalapal, ale duże kocury napadal ... i moje nogi też :)

Mam nadzieję, że z tym prawym oczkiem też się poprawilo i jednak będzie coś nim widzial. Trzymam kciuki za wizytę u okulisty :ok:

Aha, wrzuć jakieś zdjątka - chętnie zobaczę jak teraz diabelek wygląda!

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 07, 2011 19:00 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

felin pisze::ryk:
Na odkurzanie u mnie się nie zalapal, ale duże kocury napadal ... i moje nogi też :)

Mam nadzieję, że z tym prawym oczkiem też się poprawilo i jednak będzie coś nim widzial. Trzymam kciuki za wizytę u okulisty :ok:

Aha, wrzuć jakieś zdjątka - chętnie zobaczę jak teraz diabelek wygląda!

No na pewno widzi i na prawe,jest jakby troche mniejsze w porównaniu z lewym,ale juz w 90%podobne.Jest sliczny :love: W nocy wie jak ugryść w nochal pania i capnac w usta,więc widzi dobrze :ryk:
Mój aparat jest w Warszawie w naprawie,jakiejs czesci nie maja,bo mi dzieciak aparat zrzucił i jakies powazne uszkodzenie jest,a fajowy jest i warto go naprawiac.Maz w pracy do nocy,rano wyjeżdza jak ciemno,więc w sobote go namówię i wstawimy.Martusi wrzuce na e-maila,a tu jak cos linka do piscassa
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 21, 2011 21:21 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Marta masz e-maila ze zdjęciami "dupowiertka" :wink: Nie sa moze najpiekniejszej jakosci,ale chciałam oczka uchwycić jakie są śliczne już.
W swieta cos zrobimy,bbo małego troche na salony wypuszczam pod kontrola,a on ze szczęscia normalnie wariuje.Przekupil mojego meza 8O bo jak mój maz siada, to mały robi fikołka przed nim i wywala brzuchol i łapie go za nogi na łózku.

Marta wswtawiła fotki maluszka-Czarnuszka na wątku ślepaczkowym
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 23, 2011 13:00 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Obrazek

tak wygląda teraz Czarnuszek :)
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Śro lut 22, 2012 17:22 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Losy Czarnuszka można śledzić na naszym watku zbiorczym,ale chce tu podziekowac Marcie za wsparcie dla nas bazarkiem.Dzisiaj wpłynęło 46zł-bardzo dziękuję :1luvu:
Mały nadal choruje, przeszedł zap.płuc i wymaga dalszego leczenia :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 25, 2012 7:35 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

:(
Niunio wyszedł pozytywny...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 25, 2012 8:39 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

BOZENAZWISNIEWA pisze::(

Można jaśniej?

Zelda miewa się bardzo, bardzo dobrze:) Aktualnie mieszka u mojej Mamy. Chodzi za moją Mamą krok w krok:) Ma kocie i człowiecze towarzystwo 24h/dobę:) Poproszę Tatę o zdjęcia.
Katarek został wyleczony. Po świętach zostanie wysterylizowana.

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Nie mar 25, 2012 8:50 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Ozanna1405 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze::(

Można jaśniej?

Zelda miewa się bardzo, bardzo dobrze:) Aktualnie mieszka u mojej Mamy. Chodzi za moją Mamą krok w krok:) Ma kocie i człowiecze towarzystwo 24h/dobę:) Poproszę Tatę o zdjęcia.
Katarek został wyleczony. Po świętach zostanie wysterylizowana.

Test paskowy wyszdł pozytywny :( ,byc moze dlatego,ze nie reagował na leki..ale JEST osłabiony,"byc może"wynik zafałszowany...Nie został ani zaszczepiony ani wykatrowany. :roll: Antybiogram u Czarnusia wyszedł inny.niz się spodziewalismy :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie mar 25, 2012 18:29 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Kurcze. Strasznie długo się to u Niego ciągnie:((

Szkoda, że nie wziął przykładu z Siostry.

Ozanna1405

Post » Śro mar 28, 2012 17:16 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Ozanna1405 pisze:Kurcze. Strasznie długo się to u Niego ciągnie:((

Szkoda, że nie wziął przykładu z Siostry.

Strasznie się martwię,strasznie..on był w gorszym stanie,dlatego mam nadzieje,ze ten +jest fałszywy :roll: i taka mam nadzieję.Dostanie niebawem cykloferon,wszystko co się da zrobimy....
Dzisiaj gania jak szalony,zeby nie maluski gil,to bym nie uwierzyła,ze jest tak chory...i ta hustawka...Dobrze,ze Zelda się ma dobrze
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw kwi 12, 2012 20:15 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Zelda została dzisiaj wysterylizowana. Pod czujnym okiem moich Rodziców będzie dochodzić do siebie:)))

Ozanna1405

Post » Czw maja 03, 2012 19:40 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Czarnuszek.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw maja 03, 2012 21:03 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

Śliczny jest, choć chyba chudy trochę. Strasznie mi go żal :cry:
Tak mi jeszcze chodzi po glowie: może ten gil, to zapalenie zatok? Bywa upierdliwe.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw maja 03, 2012 22:24 Re: Czarnuszek i Zelda już w nowym domku !

felin pisze:Śliczny jest, choć chyba chudy trochę. Strasznie mi go żal :cry:
Tak mi jeszcze chodzi po glowie: może ten gil, to zapalenie zatok? Bywa upierdliwe.

Masz racje,ze chudy :roll: wcina bardzo dużo,został odrobaczony mimo choroby,za klka dni powtórka
Co do zatok to jest to prawdopodobne w 90%,jednak nie udało sie zdjęcia mu zrobic,bo wierzga.Nie podałam mu głupiego jasia,bo jest za słaby,czesto się dusi,więc nie moglismy ryzykowac,przynajmniej nie teraz.Pora go odjajczyc, bo juz znaczy,ale tez nie moge go wykastrowac z powyzszych przyczyn.Za półtorej tygodnia ma powtórke cykloferonu,potem poczekamy i zobaczymy co dalej...Nosek czyscimy,psikamy woda morską kilka razy dziennie....
On jest taki kochany...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]