Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 12, 2012 19:21 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

kotkins pisze: musiałabyś znaleźć jakiś tymczas dla obecnego...(z tym by pewnie problemu nie było:)!

Ja! Ja bym wzięła :oops: Tylko kto mojego :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 12, 2012 19:24 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

TZ jest bardzo ok. Za mąż się jednak nie wybieram. Raz się wybralam..........dzizas ileż to się trzeba na udowadniać, że to pomyłka była:-)

Hihihihi mój TZ wynajmuje swoje mieszkanie - no i dziś był u swoich lokatorów, a ci przerażeni bo dostali zgodę na kota........a hihih wzięli drugiego na tymczas......i hihihi został tak?
A tu TZ ich najechał - i zaczęli się gesto tłumaczyć z posiadania 2 kota ( nikt im żadnych limitów nie robił żeby było jasne.....widac lękowi tacy wiecej).

Ale nie to najlepsze - schrzaniająca ponoc przed wszystkimi kotka wylazła do TZ. Ludzie w szoku........on hmmm coś tam zaczął mruczec o tym, ze pewnie koty czuje.......

TIAA - został przeklety, tylko jeszcze o tym biedaczek nie wie:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw kwi 12, 2012 19:34 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Załapałyście?
Shira proponuję wymianę TŻ-ów! :mrgreen:
Dobra Shira ,wezmę Twojego...czym go karmisz?

Mój jest spokojny(księgarz w końcu), dużo czyta ale też dużo gada (z wykształcenia prawnik niestety).
Karmię resztakami.Zwłaszcza ostatnio, bo mi ze świąt zostało:)
Jest duży,nadaje się na legowisko dla kotów.Polecam!

Twoj Neigh TŻ ma przechlapane.On chyba wie:)
Mój się jeszcze łudzi...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw kwi 12, 2012 19:38 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

se przyleze na nowy watek. wymiana Tz?
to ja potymczasuje Tz kotkinsa :mrgreen:
Moj jest spokojny, wszystko zerny, nie grymasi, lubi czytac i grac w gry komputerowe-tu jest wybredny.
duzy tez jest, wiec nie tylko koty, kobita tez sie moze wylegiwac na Nim.
sprzata po sobie i lubi koty,sprzata kuwety nawet. komu, komu :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Czw kwi 12, 2012 19:41 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Odkąd TŻa się pozbyłam jakoś nie mam ochoty szukać nowego :? . Ale wątek mogę dalej poczytywać i czasami podpisywać? Mogę?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw kwi 12, 2012 20:00 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Alienor po pozbyciu sie eksa, przez 15 lat bylam sama. z wyboru. a jak sie cos paletalo, to z reguly jakis oszolom. a jak mam sie meczyc z kims, to wole byc sama. i tak sobie zylam spokojnie przez 15 lat, az wreszcie los sie usmiechnal i spotkalam obecnego Tza. nic na sile, ale pobawic sie troszku mozna 8)
Ostatnio edytowano Czw kwi 12, 2012 20:10 przez alma_uk, łącznie edytowano 1 raz

alma_uk

Post » Czw kwi 12, 2012 20:07 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

kotkins pisze:Dobra Shira ,wezmę Twojego...czym go karmisz?
...

Generalnie tym co i koty - mięsem, ale bez chrupek....wystarczy kupić trochę więcej i przetworzyć :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 12, 2012 20:10 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

i nie zapominajcie o wodzie :!:

alma_uk

Post » Czw kwi 12, 2012 20:15 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

alma_uk pisze:i nie zapominajcie o wodzie :!:

Prawda! Może być czasami z dodatkiem chmielu :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 12, 2012 20:20 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Spóźniona, ale jestem i w dodatku poradziłam sobie ze zdjęciami, chociaż te są z poprzedniego tygodnia. Może w weekend będą nowe
DEXTER
http://imageshack.us/photo/my-images/836/dsc0849r.jpg/
DODO
http://imageshack.us/photo/my-images/94/dsc0825q.jpg/
DAISY
http://imageshack.us/photo/my-images/824/dsc0852i.jpg/

I oceńcie sami, czyż nie piękne?

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Czw kwi 12, 2012 20:26 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Przepiękne :1luvu: Zwłaszcza Dexter.
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Czw kwi 12, 2012 20:33 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

cudownosci :1luvu: :1luvu:
przecudne te oczeta, kuleczki puszystosci, normaalnie tylko przytulac :D

alma_uk

Post » Czw kwi 12, 2012 21:16 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Manasalu pisze:Podczytywacz się melduję. Ja to bym raczej optowała za imprezą, niż małżeństwem :piwa: .

Biorąc pod uwagę, że Neigh obiecała mnie zaprosić na grilla, którego miała robić niebawem (cztery lata temu), to już prędzej mogę się spodziewać zamążpójścia i żonopójścia niż tej imprezy...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw kwi 12, 2012 21:22 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

Ja Was mogę wszystkie zaprosić:-)

W czym problem - ogródka mam kaaaaaaawał. A w sumie poza Kotkinsem to z tej grupy chyba nikt go nie ogladał.

A wiecie, ze ja niedawno odwiedzialam Kotkinsa?:-) tylko się nie przyznawałam......bo byłam w Poznaniu przelotem hihih dosłownie.

I widziałam żywy pancernik..........w kolorze białym......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw kwi 12, 2012 21:24 Re: Koty generalnie, acz nie zawsze normalnie - cz. IV

W Poznaniu byłaś i nie wybrałaś się ten rzut beretem dalej? FOCH JAK CHOLERA!!!!
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]