miszelina pisze:Biedny Kubinek![]()
Do spotkania sobotniego dopisuje sie Ania Sz.
od jakiegoś czasu był u karalucha więc miał opiekę najlepszą z możliwych. On dwa lata u nas mieszkał, nawet nie pamiętałam, że tak długo ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Biedny Kubinek![]()
Do spotkania sobotniego dopisuje sie Ania Sz.
Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
3. Gerta
4. Ania Sz.
5. miszelina
6. wislackikot
.
tweety
miszelina pisze:KTO MOŻE PRZEJĄĆ JUTRZEJSZY WIECZORNY DYŻUR MILU?
Tweety pisze:Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
3. Gerta
4. Ania Sz.
5. miszelina
6. wislackikot
7. Basia Cz.
8. katgral
.
tweety
sobota już za chwilę
Tweety pisze:Tweety pisze:Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
3. Gerta
4. Ania Sz.
5. miszelina
6. wislackikot
7. Basia Cz.
8. katgral
.
tweety
sobota już za chwilę
Tweety pisze:Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
3. Gerta
4. Ania Sz.
5. miszelina
6. wislackikot
7.Basia Cz.
8. katgral
9. mahob
.
tweety
sobota już za chwilę
Tweety pisze:pamiętacie o zapowiadanym zebraniu w sobotę? 14.04 godz. 17. Jak zwykle podsumowanie miesiąca i imprez, omówienie finansów i planów na następny miesiąc oraz kolejnych pomysłów m.in na mały grant, dot. promocji adopcji wirtualnych, szkolenia odnośnie podejścia do dzikusów itp
otwieramy listę:
1.mikela
2. annakreft
3. Gerta
4. Ania Sz.
5. miszelina
6. wislackikot
7.Basia Cz.
8. katgral
9. mahob
10. kocuria
11. Monika K.
.
tweety
mahob pisze:W Kociarni z rana ok.
Astra ma nadal biegunkę z krwią (może lamblie?).
Kamyk mi wycieraczkę (matę) pod drzwiami wciągał z kwarantanny do cat-roomuSłyszę - coś szura, patrzę a tu wycieraczka jedzie
![]()
Uwaga! Otwarte jest ostatnie pudełko rękawiczek!
Zrobiłam doświadczenie - dałam Dzwoneczkowi drugą, małą kuwetkę do klatki. Bo mnie się wydaje, że ona jest z tych kotów co to nie chcą się załatwiać po raz drugi w tej samej kuwecie. Nie wiem czy to dobry pomysł ale może trzeba spróbować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, raiya i 333 gości