FUNDUSZ POKRZYWKOWY - POKRZYWKI PROSZONE O GŁOS !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 10, 2012 14:57 Re: FP - KOMU TERAZ POMOŻEMY? - MARCOWE GŁOSOWANIE, STR. 66

Gibutkowa pisze:Jak tam po świętach pokrzywki?

U mnie tak jak i przed, bo ja w ogóle nie robiłam świąt. :oops:

Wpłynęła wpłata od Ania i jej Nitro. :1luvu:

W marcu Carmen201 zgłosiła białaczkowego Kocurka Bombaja w DT u ewar viewtopic.php?f=13&t=138813&p=8732628#p8732628,
a Gibutkowa białaczkową Koteczkę Tinkę w DT u Anna G-R viewtopic.php?f=1&t=84929 .

Głosowanie trwało do soboty 7-go kwietnia.

1. mamut - Kocurek Bombaj
2. Ja-Ba
3. Gibutkowa - Koteczka Tinka
4. Rakea - Kocurek Bombaj
5. KarolinaS
6. Cynamon i Wanilia - (wstrzymuje się od głosowania)
7. Irenka
8. Dagmara-Olga - Kocurek Bombaj
9. Sylwia1982
10. MariolaK - Kocurek Bombaj
11. Sabinka - Koteczka Tinka
12. Meksykanka
13. Carmen201 - Kocurek Bombaj
14. Ania i jej Nitro - Koteczka Tinka
15. TŻ Gibutkowej - Kocurek Bombaj

Ogółem w tej ankiecie swoje głosy oddało - 9 osób:
na Kocurka Bombaja zagłosowało - 6 osób
na Koteczkę Tinkę zagłosowały - 3 osoby
wstrzymało się od głosowania - 1 osoba
i nie głosowało - 5 osób.

Naszym marcowym beneficjentem został Kocurek Bombaj w DT u ewar. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj poszedł przelew na kwotę 95 zł na konto TOnZ na zakup testów FeLV / FIV.
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Śro kwi 11, 2012 9:43 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Mamutku..do końca marca z mojego stanikomaniackiego bazarku uzbierało się 90zł - przęślę dzisiaj, ew.jutro najpóźniej.
Może dołaczyć je do marcowych składek?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro kwi 11, 2012 14:08 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Rakea pisze:Mamutku..do końca marca z mojego stanikomaniackiego bazarku uzbierało się 90zł - przęślę dzisiaj, ew.jutro najpóźniej.

Rakea, ale ja już marcowe pieniążki rozdysponowałam. 95 zł wczoraj wysłałam na konto TOnZ na testy FeLV / FIV. Ponadto czekam od ewar na rozliczenie fakturą za leczenie Bombaja, który jest w tej chwili w lecznicy (pieniążki 95 zł pójdą na konto lecznicy).

Tak więc pieniążki które przyślesz z bazarku zasilą już pulę wpłat kwietniowych.

- Władysław Bartoszewski
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Post » Śro kwi 11, 2012 19:26 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

ZAPRASZAMY NA BAZARKI Z KTÓRYCH DOCHÓD PRZEZNACZONY JEST DLA FUNDUSZU POKRZYWKOWEGO!!!

Stanikowy viewtopic.php?f=20&t=140583
Akcesoria kosmetyczne viewtopic.php?f=20&t=140860

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Czw kwi 12, 2012 12:56 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc dla Bombaja :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zupełnie się tego nie spodziewałam, jestem naprawdę wzruszona.Przesłałam już fotkę faktury, oczywiście napiszę, kiedy pieniądze dotrą na konto lecznicy.
Bombaj to świetny kot, miło mi, że ma rzesze fanów.Zapewniam, że robimy wszystko, aby kot przebywał w miarę komfortowych warunkach i wyzdrowiał.Trochę to jednak trwa i generuje koszty :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt kwi 13, 2012 10:46 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

mamut pisze:
Rakea pisze:Mamutku..do końca marca z mojego stanikomaniackiego bazarku uzbierało się 90zł - przęślę dzisiaj, ew.jutro najpóźniej.

Rakea, ale ja już marcowe pieniążki rozdysponowałam. 95 zł wczoraj wysłałam na konto TOnZ na testy FeLV / FIV. Ponadto czekam od ewar na rozliczenie fakturą za leczenie Bombaja, który jest w tej chwili w lecznicy (pieniążki 95 zł pójdą na konto lecznicy).

Tak więc pieniążki które przyślesz z bazarku zasilą już pulę wpłat kwietniowych.

:( zgapiłam się..byłoby ze 45zł na łebka wiecej :wink: ale nic to, teraz hurtem wysłałam te które do mnie już wpłynęły ze stanikowego - czyli 150zł.
Dzięki Mamutku za czuwanie nad bazarkami!
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Sob kwi 14, 2012 6:51 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Pieniądze są już na koncie wetki.Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob kwi 14, 2012 13:14 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Czy już się ktoś zgłosił do przejęcia prowadzenia spraw finansowych? Ja niestety nie mam konta internetowego (tzn. teoretycznie może i mam,możliwość ale jak próbowałam to sprawdzić to sobie zablokowałam dostęp :| :roll: a właściwie to nie wiem czy sobie czy komuś innemu, bo hasło było ok ale nie mogłam dojść który to numer klienta :oops: ogólnie do doopy to wszystko), także nie dam rady. A szkoda by było zawieszać działalność. Może nie zbieramy jakiejś fury pieniędzy ale zawsze...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 16, 2012 15:51 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Dzięki Wam Pokrzywki za pomoc w sprawie testów. Sprawdzę dzisiaj ile dokładnie kasy weszło i dam tutaj znać. Myślę, że możemy już kupować, bo niedługo zacznie się wysyp maluchów na pewno.
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Pon kwi 16, 2012 17:13 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

516,99zł = 24 testy zamówione.
WIELKIE DZIĘKI!
ObrazekObrazek

Ag_konin

Post » Pon kwi 23, 2012 12:21 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Gibutkowa pisze:Czy już się ktoś zgłosił do przejęcia prowadzenia spraw finansowych? Ja niestety nie mam konta internetowego (tzn. teoretycznie może i mam,możliwość ale jak próbowałam to sprawdzić to sobie zablokowałam dostęp :| :roll: a właściwie to nie wiem czy sobie czy komuś innemu, bo hasło było ok ale nie mogłam dojść który to numer klienta :oops: ogólnie do doopy to wszystko), także nie dam rady. A szkoda by było zawieszać działalność. Może nie zbieramy jakiejś fury pieniędzy ale zawsze...

Właśnie, właśnie - czy ktoś przejął skarbnikowanie? Szkoda byłoby się rozejść..
Dzisiaj przelałam pozostałe 65zł z moich bazarków jeszcze na konto Ani, bo rozumiem, że na razie tak zostało.

p.s. Mamutku wielkie kciuki za ten szpital!
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto kwi 24, 2012 6:58 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Rakea pisze:
Gibutkowa pisze:Czy już się ktoś zgłosił do przejęcia prowadzenia spraw finansowych? Ja niestety nie mam konta internetowego (tzn. teoretycznie może i mam,możliwość ale jak próbowałam to sprawdzić to sobie zablokowałam dostęp :| :roll: a właściwie to nie wiem czy sobie czy komuś innemu, bo hasło było ok ale nie mogłam dojść który to numer klienta :oops: ogólnie do doopy to wszystko), także nie dam rady. A szkoda by było zawieszać działalność. Może nie zbieramy jakiejś fury pieniędzy ale zawsze...

Właśnie, właśnie - czy ktoś przejął skarbnikowanie? Szkoda byłoby się rozejść..
Dzisiaj przelałam pozostałe 65zł z moich bazarków jeszcze na konto Ani, bo rozumiem, że na razie tak zostało.

(...)

Taki jest stan naszych przychodów w kwietniu:

Razem składki - 170 zł

WPŁATY DODATKOWE:
BAZARKI:
Rakea ze swoich bazarków dla FP - 150 zł + 65 zł = 215 zł :1luvu:

Razem wpłaty: składki - 170 zł + 215 zł z bazarków = 385 zł

Dziewczyny, ponieważ nie ma osoby chętnej do przejęcia skarbnikowania, to wpłaty jeszcze idą na moje konto. Z braku chętnych na razie pozostanę przy swojej roli, więc się nie rozejdziemy. No chyba, że członkowie zdecydują inaczej. Ale wtedy szkoda byłoby stracić coś, czego dokonałyśmy przez ponad 2 lata. W tej sytuacji postaram się prowadzić dalej funduszowe finanse, ale prosiłabym, żeby któraś Pokrzywka poprowadziła wątek przez najbliższe dwa tygodnie. Chodzi o dopilnowanie zgłoszenia kandydatów na kwiecień i przeprowadzenie głosowania w wyborze beneficjenta.

Ag_konin pisze:Dzięki Wam Pokrzywki za pomoc w sprawie testów. Sprawdzę dzisiaj ile dokładnie kasy weszło i dam tutaj znać. Myślę, że możemy już kupować, bo niedługo zacznie się wysyp maluchów na pewno.

Ag_konin pisze:516,99zł = 24 testy zamówione.
WIELKIE DZIĘKI!

Ag_konin, czy koło 8-go maja będziesz mogła napisać na wątku na jaki cel będą potrzebne pieniążki? Czy w dalszym ciągu na testy, czy może na szczepienia lub jakiś inny cel?

To ja tymczasem zostawiam Was drogie Pokrzywki i idę się hospitalizować.

Wszystkie wpłaty jakie od dziś wpłyną na moje konto będą uzupełnione z opóźnieniem, bo będę bez dostępu do neta.

Edit: usunęłam mój nr tel.
Ostatnio edytowano Pon lip 23, 2012 17:28 przez mamut, łącznie edytowano 1 raz

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Wto kwi 24, 2012 10:36 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Jasne, że tak.
Testy są w schronie, mam nadzieję, że Pan Doktor dzisiaj zacznie sprawdzać koty. Na pierwszy rzut pójdzie na pewno Legion, bo z nim zawsze jakieś problemy zdrowotne były i (odpukać) jest podejrzany.
Na dzień dzisiejszy mamy w schronisku 13 kotów (nie liczę w dt), czyli wyjątkowo mało, ale zaraz nam się posypią maluchy...
ObrazekObrazek

Ag_konin

Post » Wto kwi 24, 2012 10:50 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Podejrzewam że szczepienia w pierwszej kolejności coby znów PP w schronie nie było jak się maluchy pojawią. Warto by już pomyśleć może o zakupie surowicy, co? Caniserin czy coś.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto cze 05, 2012 15:09 Re: FP - DORZUĆ GROSIK NA TESTY DLA KOTÓW ZE SCHRONU W KONIN

Allegro dla Konina - rozsyłajcie po znajomych!
http://allegro.pl/show_item.php?item=2399671369

Czy nam fundusz zdechł? :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]