Facet by spuścił ciężki wp... a co ma zrobić kobieta?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku![]()
![]()
, w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza
![]()
![]()
, już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują
![]()
Nie powiem co myślę, bo tylko łacina podwórkowa mi na język się nasuwa ;/ po prostu aż mnie ściska tam w środku
jak takie coś widzę, czytam.... ehhh
A co do zwierzaków to jakaś zła passa ... jak nie chorują to umierają... ciągle skakanie nad nimi ... ehh
człowiek się boi co przyniesie jutro.
Super że króliczek znalazł domek.
A ja wysłuchuje ciągle od mojego chłopa " ja chce do kotów!!!!"
rudy kociak pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku![]()
![]()
, w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza
![]()
![]()
, już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują
![]()
Justyś ja tego nie skomentuję,bo mnie zbanują za rynsztokowe słownictwo-tylko takie ciśnie mi się na usta.Może tam należałoby podesłać straż miejską,zainteresować policję skoro to jest plac zabaw.Przejdź do przewodniczącego rady osiedla,oni mają większą siłę przebicia.Jak ty poprosisz sama o pomoc to mogą cię zbyć,ale jak ktoś z rady osiedla wystąpi z pismem o pomoc policji czy straży miejskiej to nie powinni zlekceważyć.Tutaj nie chodzi tylko o bezpieczeństwo zwierząt ale i dzieci.
Justa&Zwierzaki pisze:Budka już jest odwleczona w inne miejsce i zdemolowana![]()
![]()
![]()
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Budka już jest odwleczona w inne miejsce i zdemolowana![]()
![]()
![]()
I co teraz ? co z kociakami ? gdzie będą teraz się stołować jak tam się nauczyły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot] i 120 gości