dochód z bazarku zostanie przekazany na dokarmianie kotów wolnożyjących, którymi opiekuję się w mojej okolicy, tzn. Łódź Teofilów, jak i w mniejszej części na moje własne pociechy - Franka i Brunię. Ostatnio kiepsko z pieniędzmi, więc wietrzę szafę i nie tylko.

Cena jest stała, chyba, że ktoś ma życzenie dać więcej, to się nie obrażę

Nie podaję wymiarów mierzonych w centymetrach, dlatego na zdjęciu orientacyjnie jest paczka zapałek. Jeśli ktoś będzie chciał konkretnie zapytać o wymiary danej rzeczy, oczywiście podam

Rzeczy są w idealnym stanie, zapraszam do pomocy kociakom!

MAŁE TOREBKI NA DŁUGIM PASKU:
1) turkusowa/niebieska torebka H&M, cena 25 zł ->SPRZEDANE- CoolCaty

2) żółta/miodowa torebka Stradivarius, lekki połysk, w środku piękne kotki

3) kremowa/beżowa torebka I am, cena 35 zł -> SPRZEDANE

4) malinowa/ciemnoróżowa torebka, jeszcze z metką, 25 zł -> SPRZEDANE- małgo

BIŻUTERIA:
5) długie kolczyki, imitacja złota, trochę "dzwonią" przy noszeniu, ale bardzo efektowne, cena: 8 zł

6) kolczyki z jasnofioletowymi kuleczkami, cena 5 zł -> SPRZEDANE

7) naszyjnik, drewniane i plastikowe kulki, czarne, możliwość regulacji długości naszyjnika, cena: 10 zł

INNE:
9) czarny portfel, prawdziwa skóra, Liz Claiborne, cena 25 zł -> REZERWACJA DLA kotx2

10) etui na okulary, stylizowane na stare, cena: 5 zł -> SPRZEDANE Duszek686

WYDRUKI:
Fotografie są mojego autorstwa. Wysokiej jakości wydruk jest w formacie 30x45 cm, natomiast otaczające jest passe-partout jest w formacie 40x50 cm. Ze względu na trudność w przesyłce i możliwość zniszczenia, najchętniej sprzedałabym je komuś z Łodzi, ale jeśli ktoś się uprze, to poszukam innej możliwości przesyłki

11) pomarańczowe oziminy, cena: 55 zł

12) błękitna piękność, cena: 55 zł

13) czekoladowa torebka Dorothy Perkins, jak widać na zdjęciu ma w środku sporą dziurę i jedną mniejszą na dnie, nie noszę jej z tego powodu, a jak ktoś ma sprawne rączki to sobie zszyje i będzie mieć piękną torebkę

14) zasłony w liście, wymiary: szerokość 61 cm, długość: 150 cm, 2 sztuki w zestawie. Są dosyć krótkie. Należy zmierzyć odległość od sufitu do parapetu. Mimo iż są piękne, u mnie się nie nadają, bo sporo im brakuje do parapetu. Wzór tylko na jednej stronie, na drugiej kolor beżowy. Z tyłu mają aplikację pozwalającą wsunąć je na rurę

15) zasłony w paski, wymiary: szerokość 240 cm, długość 250 cm, 2 sztuki w zestawie. Bardzo gruby, porządny materiał, przez co zasłony są również dosyć ciężkie. Nie mają żadnej aplikacji do powieszenia na rurze. Wzór na dwóch stronach. Cena: 30 zł -> REZERWACJA - Duszek686

16) portfel River Island, prawdziwa skóra, mięciutki, milutki, stan: dobry, widać wyraźne ślady użytkowania: przetarcia, rysy itd. Inną wadą jest zamek na drobne - nie jest zepsuty, po prostu materiał wchodzi pod spód i bardzo ciężko chodzi. Z tych powodów niska cena, czyli 15 zł. -> SPRZEDANE ->

ZAPRASZAM SERDECZNIE