Torebka I am, Dorothy Perkins, River Island - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 11, 2012 15:13 Torebka I am, Dorothy Perkins, River Island - KONIEC

Witam,
dochód z bazarku zostanie przekazany na dokarmianie kotów wolnożyjących, którymi opiekuję się w mojej okolicy, tzn. Łódź Teofilów, jak i w mniejszej części na moje własne pociechy - Franka i Brunię. Ostatnio kiepsko z pieniędzmi, więc wietrzę szafę i nie tylko. ;)

Cena jest stała, chyba, że ktoś ma życzenie dać więcej, to się nie obrażę ;) Do ceny należy doliczyć przesyłkę listem poleconym priorytetowym, czyli 5 zł. Jak wyjdzie więcej, to dopłacę.

Nie podaję wymiarów mierzonych w centymetrach, dlatego na zdjęciu orientacyjnie jest paczka zapałek. Jeśli ktoś będzie chciał konkretnie zapytać o wymiary danej rzeczy, oczywiście podam :)

Rzeczy są w idealnym stanie, zapraszam do pomocy kociakom! ;)

MAŁE TOREBKI NA DŁUGIM PASKU:
1) turkusowa/niebieska torebka H&M, cena 25 zł ->SPRZEDANE- CoolCaty :!:

Obrazek

2) żółta/miodowa torebka Stradivarius, lekki połysk, w środku piękne kotki :kotek: , cena: 25 zł -> SPRZEDANE - felusia :!:
Obrazek
Obrazek

3) kremowa/beżowa torebka I am, cena 35 zł -> SPRZEDANE
Obrazek
Obrazek

4) malinowa/ciemnoróżowa torebka, jeszcze z metką, 25 zł -> SPRZEDANE- małgo :!:

BIŻUTERIA:

5) długie kolczyki, imitacja złota, trochę "dzwonią" przy noszeniu, ale bardzo efektowne, cena: 8 zł
Obrazek

6) kolczyki z jasnofioletowymi kuleczkami, cena 5 zł -> SPRZEDANE :!:
Obrazek

7) naszyjnik, drewniane i plastikowe kulki, czarne, możliwość regulacji długości naszyjnika, cena: 10 zł
Obrazek

8) malinowa broszka kwiatek, I am, cena: 10 zł
Obrazek

INNE:

9) czarny portfel, prawdziwa skóra, Liz Claiborne, cena 25 zł -> REZERWACJA DLA kotx2 :!:
Obrazek

10) etui na okulary, stylizowane na stare, cena: 5 zł -> SPRZEDANE Duszek686 :!:
Obrazek

WYDRUKI:

Fotografie są mojego autorstwa. Wysokiej jakości wydruk jest w formacie 30x45 cm, natomiast otaczające jest passe-partout jest w formacie 40x50 cm. Ze względu na trudność w przesyłce i możliwość zniszczenia, najchętniej sprzedałabym je komuś z Łodzi, ale jeśli ktoś się uprze, to poszukam innej możliwości przesyłki ;) Również w Łodzi mozna obejrzeć daną rzecz przed jej zakupem. Jest także możliwość wydruku innej mojej pracy. Zapraszam :)

11) pomarańczowe oziminy, cena: 55 zł
Obrazek

12) błękitna piękność, cena: 55 zł
Obrazek

13) czekoladowa torebka Dorothy Perkins, jak widać na zdjęciu ma w środku sporą dziurę i jedną mniejszą na dnie, nie noszę jej z tego powodu, a jak ktoś ma sprawne rączki to sobie zszyje i będzie mieć piękną torebkę :) zamek sprawny, cena 15 zł
Obrazek
Obrazek

14) zasłony w liście, wymiary: szerokość 61 cm, długość: 150 cm, 2 sztuki w zestawie. Są dosyć krótkie. Należy zmierzyć odległość od sufitu do parapetu. Mimo iż są piękne, u mnie się nie nadają, bo sporo im brakuje do parapetu. Wzór tylko na jednej stronie, na drugiej kolor beżowy. Z tyłu mają aplikację pozwalającą wsunąć je na rurę ;) Wyprasowane są jeszcze piękniejsze ;), cena: 25 zł -> SPRZEDANE- Duszek686 :!:
Obrazek

15) zasłony w paski, wymiary: szerokość 240 cm, długość 250 cm, 2 sztuki w zestawie. Bardzo gruby, porządny materiał, przez co zasłony są również dosyć ciężkie. Nie mają żadnej aplikacji do powieszenia na rurze. Wzór na dwóch stronach. Cena: 30 zł -> REZERWACJA - Duszek686 :?:
Obrazek

16) portfel River Island, prawdziwa skóra, mięciutki, milutki, stan: dobry, widać wyraźne ślady użytkowania: przetarcia, rysy itd. Inną wadą jest zamek na drobne - nie jest zepsuty, po prostu materiał wchodzi pod spód i bardzo ciężko chodzi. Z tych powodów niska cena, czyli 15 zł. -> SPRZEDANE -> :!:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ZAPRASZAM SERDECZNIE :kotek:
Ostatnio edytowano Pt kwi 27, 2012 21:50 przez mokusatsu, łącznie edytowano 12 razy
Obrazek

mokusatsu

Od: Czw wrz 01, 2011 22:13

Post » Śro kwi 11, 2012 15:30 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

Czy portfel nr 9 ma jakies pudełko?Potrzebuję na prezent 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro kwi 11, 2012 15:32 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

Niestety nie, była tylko metka :( Ale pudełko zawsze można kupić i dopasować np. w empiku.
Obrazek

mokusatsu

Post » Śro kwi 11, 2012 15:34 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

mokusatsu pisze:Niestety nie, była tylko metka :( Ale pudełko zawsze można kupić i dopasować np. w empiku.

No racja :wink: W takim razie rezerwuję i piszę pw

kotx2

Post » Śro kwi 11, 2012 16:09 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

super, zarezerwowane. :)
Obrazek

mokusatsu

Post » Śro kwi 11, 2012 16:17 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

Wielkie dzięki,odezwę się :kotek:

kotx2

Post » Śro kwi 11, 2012 16:24 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

A ja poproszę etui na okularki :D
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro kwi 11, 2012 16:26 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

super super ;) odbiór osobisty czy przesyłka?
Obrazek

mokusatsu

Post » Śro kwi 11, 2012 16:47 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

Czy mogę poprosić o podanie długości paska niebieskiej torebki z H&M?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro kwi 11, 2012 16:48 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

Chyba osobisty :D
Jakoś nam sie chyba uda :wink:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro kwi 11, 2012 16:59 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

CoolCaty pisze:Czy mogę poprosić o podanie długości paska niebieskiej torebki z H&M?

Proszę :) - 57 cm w pozycji wiszącej, więc w sumie długość całkowita x 2
Obrazek

mokusatsu

Post » Śro kwi 11, 2012 17:06 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

super, to ja ją biorę - gdzie kaskę przelać?
Odbiór osobisty, jak coś, to Anetka mi może odebrac ze swoim fantem, albo ja z Anetki fantem odbiorę, albo do lecznicy, albo w lokalu fundacyjnym na demolce. No jakoś się dogadamy :)

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro kwi 11, 2012 17:12 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

CoolCaty pisze:super, to ja ją biorę - gdzie kaskę przelać?
Odbiór osobisty, jak coś, to Anetka mi może odebrac ze swoim fantem, albo ja z Anetki fantem odbiorę, albo do lecznicy, albo w lokalu fundacyjnym na demolce. No jakoś się dogadamy :)

Już piszę PW ;)
Obrazek

mokusatsu

Post » Śro kwi 11, 2012 18:15 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

Poproszę nr 2
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Śro kwi 11, 2012 18:18 Re: Małe torebki, kolczyki, wydruki i inne - na koty z Teofi

felusia pisze:Poproszę nr 2

:1luvu:
Obrazek

mokusatsu

[następna]